Fotbal intern

STEAUA. A luat foc: “Nu pleci nicăieri! Vorbim faţă-n faţă”

STEAUA. Gigi Becali va veni acasă, într-o permisie de patru zile, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun şi deja le-a transmis apropiaţilor că îi va dedica fotbalului şi echipei sale doar o...
23.11.2014 | 00:08
STEAUA A luat foc Nu pleci nicaieri Vorbim fatan fata
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali va veni acasă, într-o permisie de patru zile, cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun şi deja le-a transmis apropiaţilor că îi va dedica fotbalului şi echipei sale doar o singură oră, atunci cînd va discuta personal şi cu Andrei Prepeliţă prelungirea contractului cu Steaua. După ce aseară, la meciul 300 în prima divizie, a purtat banderola de căpitan al Stelei, Andrei primeşte o nouă veste bună. Mai ales că el a declarat în nenumărate rînduri că îşi doreşte să continue cu Steaua, dar trebuie să i se şi propună acest  lucru. Iar Becali chiar vrea să facă acest pas.

STEAUA. În ultimele săptămîni, Valeriu Argăseală a fost prins în febra discuţiilor pentru prelungirea contractelor mai multor jucători din Ghencea. Însă, dacă pînă în prezent s-a luat legătura cu Arlauskis, Sănmărtean, Szukala şi Latovlevici, preşedintele roş-albaştrilor nu a vorbit deloc despre situaţia lui Andrei Prepeliţă. Fostul căpitan al Universităţii Craiova a recunoscut public că nu i s-a oferit nici pînă la această oră o nouă propunere de prelungire a angajamentului, deşi a devenit unul dintre jucătorii de bază ai echipei şi cel care poartă banderola de căpitan atunci cînd Tănase lipseşte din primul “11”.

ADVERTISEMENT

Gigi nu renunţă la Prepeliţă

STEAUA. Chiar dacă nici pînă acum nu s-a luat legătura cu Andrei Prepeliţă, asta nu înseamnă că jucătorul clubului din Ghencea nu mai este dorit la echipă sau că va fi lăsat să plece liber de contract din curtea campionilor în vara anului viitor. FANATIK.RO a aflat că însuşi patronul Stelei se va implica personal în discuţiile cu jucătorul său, atunci când va veni acasă, într-o permisie, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Totodată, surse din anturajul latifundiarului din Pipera au dezvăluit că acesta va discuta doar cu Prepe, pînă atunci dorind să primească deja răspunsurile lui Arlauskis, Szukala şi Sănmărtean. “E treaba voastră ce discutaţi cu ceilalţi, cu Prepe vorbesc eu, personal. Nu vreau ca băiatul să plece de la Steaua. O rezolv eu cu el pentru că e esenţial pentru Steaua!”, le-a spus Becali oamenilor săi de la club.

andrei_prepelita_gigi_becali_primul_Antrenament_steaua_bufte_34ad7a3959

Oltenii de la CSU îl vor în Bănie

STEAUA. Intenţia lui Gigi Becali este cu atît mai îmbucurătoare pentru ambele părţi, asta după ce în cursul zilei de joi, Pavel Badea le-a transmis steliştilor, prin intermediul FANATIK.RO, că ar face bine să se grăbească să semneze cu Andrei Prepeliţă prelungirea contractului. “Andrei Prepeliţă este febleţea lui Sorin Cârţu de ani de zile. Directorul tehnic al lui CSU iubeşte fotbaliştii, nu jucătorii, iar Prepe este fotbalist. Cei de la Steaua ar face bine să se grăbească să semneze prelungirea contractului cu acest jucător, deoarece oricînd s-ar putea întîmpla surprize, iar dacă Sorin îl place pe Prepeliţă, atunci totul este posibil“, a spus Badea.

ADVERTISEMENT

pavel-badea

13.ooo de euro este salariul pe lună a lui Prepeliţă la Steaua

13 meciuri a jucat Prepeliţă pentru Steaua în acest tur de campionat

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!