STEAUA. Secretul “SCĂRIŢEI” lui Hamroun: “Bălgrădean l-a enervat!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
18/07/2016, 17:51
STEAUA. Secretul “SCĂRIŢEI” lui Hamroun: “Bălgrădean l-a enervat!” GALERIE FOTO

STEAUA. Mijocaşul roş-albaştrilor, Jugurtha Hamroun a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei din meciul împotriva Concordiei Chaijna şi a surprins pe toată lumea cînd a ales să execute din scriţă lovitura de la 11 metri.

STEAUA. Gigi Becali a plecat de la stadion după meciul împotriva formaţiei Concordia Chiajna mulţumit la maximum doar de evoluţia lui Vlad Achim, însă Hamroun a fost unul dintre fotbaliştii vicecampionilor care a impresionat în acest joc, mai ales şi prin modul în care a ales să transferem lovitura de la 11 metri în minutul 111.

VIDEO CU MOMENTUL Hamroun-Bălgradean!

Însă FANATIK.RO a aflat că jucătorul Stelei nu avea sub nici formă în cap în momentul în care a luat balonul să bată prin scăriţă.

“Gestul lui Bălgrădean l-a enervat!”

STEAUA. Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO ce motiv l-a determinat pe Hamroun să transforme în mod spectaculos lovitura de la 11 metri în minutul 111.

Dacă Stanciu era pe teren în minutul 111 atunci să ştiţi că el era desemnat de Reghe să execute lovitura de la 11 metri, însă cum el fusese schimbat de pe teren în minutul 102, atunci Hamroun a fost cel ales să bată.

“Însă să ştiţi că pînă şi Reghe a fost surprins cînd l-a văzut că a ales să tragă la poartă din scăriţă. Hamroun a vrut să execute în acest mod doar ca să îi dea o lecţie lui Bălgrădean. S-a enervat pe portarul de la Chiajna, după l-a văzut că îl şicanează înainte de execuţie. Din acest motiv a vrut să dea scăriţă deşi ştia că îşi asumă un mare risc”, a încheiat o sursă din anturajul roş-albaştrilor.

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×