Fotbal intern

STEAUA. Secretul “SCĂRIŢEI” lui Hamroun: “Bălgrădean l-a enervat!”

STEAUA. Mijocaşul roş-albaştrilor, Jugurtha Hamroun a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei din meciul împotriva Concordiei Chaijna şi a surprins pe toată lumea cînd a ales să...
18.07.2016 | 17:51
STEAUA Secretul SCARITEI lui Hamroun Balgradean la enervat
ADVERTISEMENT

STEAUA. Mijocaşul roş-albaştrilor, Jugurtha Hamroun a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei din meciul împotriva Concordiei Chaijna şi a surprins pe toată lumea cînd a ales să execute din scriţă lovitura de la 11 metri.

STEAUA. Gigi Becali a plecat de la stadion după meciul împotriva formaţiei Concordia Chiajna mulţumit la maximum doar de evoluţia lui Vlad Achim, însă Hamroun a fost unul dintre fotbaliştii vicecampionilor care a impresionat în acest joc, mai ales şi prin modul în care a ales să transferem lovitura de la 11 metri în minutul 111.

ADVERTISEMENT

VIDEO CU MOMENTUL Hamroun-Bălgradean!

Însă FANATIK.RO a aflat că jucătorul Stelei nu avea sub nici formă în cap în momentul în care a luat balonul să bată prin scăriţă.

“Gestul lui Bălgrădean l-a enervat!”

STEAUA. Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO ce motiv l-a determinat pe Hamroun să transforme în mod spectaculos lovitura de la 11 metri în minutul 111.

ADVERTISEMENT

Dacă Stanciu era pe teren în minutul 111 atunci să ştiţi că el era desemnat de Reghe să execute lovitura de la 11 metri, însă cum el fusese schimbat de pe teren în minutul 102, atunci Hamroun a fost cel ales să bată.

“Însă să ştiţi că pînă şi Reghe a fost surprins cînd l-a văzut că a ales să tragă la poartă din scăriţă. Hamroun a vrut să execute în acest mod doar ca să îi dea o lecţie lui Bălgrădean. S-a enervat pe portarul de la Chiajna, după l-a văzut că îl şicanează înainte de execuţie. Din acest motiv a vrut să dea scăriţă deşi ştia că îşi asumă un mare risc”, a încheiat o sursă din anturajul roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT