Sport

STEAUA. Cînd REVINE perla! Decizia de ULTIMA ORĂ a lui Becali

STEAUA. Nicuşor Stanciu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei în acest început de sezon. Oficialii roş-albaştrilor au luat o decizie împortantă cu privire la viitorul său la...
30.07.2015 | 15:20
STEAUA Cind REVINE perla Decizia de ULTIMA ORA a lui Becali
ADVERTISEMENT

STEAUA. Nicuşor Stanciu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei în acest început de sezon. Oficialii roş-albaştrilor au luat o decizie împortantă cu privire la viitorul său la echipă, chiar înaintea începerii sezonului.

Fostul fotbalist al Vasluiului se află la începutul celui mai bun sezon al său în tricoul Stelei.

ADVERTISEMENT

EDITORIAL CRISTI COSTE: RECUPERATI-L PE STANCIU!!!

Însă, înainte de startul acestui campionat, dar şi de cel al parcursului din cupele europene, oficialii campionilor au luat cîteva decizii care nu aveau cum să nu-l motiveze pe internaţionalul de tineret. Astfel, după ce i s-a transmis că este cazul să îşi vadă de drumul său în fotbal, fiind rugat să rupă legătura extrasportivă cu Gabi Iancu, jucătorului lui Rădoi i s-a dat tricoul cu numărul 10. 

STEAUA. RISCUL URIAS ASUMAT DE Fernando Varela! DECIZIA de ultima ora a lui Mirel Rădoi!

“De acum, tu vei avea onoarea, după ce a plecat Tănase, să porţi acest număr la Steaua. Sper să realizezi că acest număr a fost purtat de fotbalişti celebri, iar noi sîntem siguri că şi tu o să joci la fel de bine ca ei. Îţi urmăm multă baftă”a fost prima veste pe care jucătorul a primit-o din partea şefilor echipei.

ADVERTISEMENT

“I s-a mărit contractul”

STEAUA. Nu a fost prima decizie luată de conducere care l-a luat prin surpindere pe mijlocaş. FANATIK.RO a aflat că Stanciu s-a pus serios pe treabă, schimbîndu-şi atitudinea, după ce a fost anunţat că i se va mări salariul la 15.ooo de euro pe lună.

ULTIMA ORA!!! EXCLUSIV!!! MEME STOICA E LIBER!!! CUM A TRAIT MECIUL CU PARTIZAN!! FOTO!! E DE NERECUNOSCUT DUPA PERIOADA IN CARE A STAT LA INCHISOARE!

“Era normal să i se mărească salariul lui Stanciu. El s-a schimbat mult în bine, s-a pregătit exemplar în cele două cantonamente şi vedeţi şi voi ce început de sezon a avut. Oricum, şi Mirel Rădoi a avut cîteva discuţii cu el la începutul celor două stagii de pregătire şi i-a spus ce doreşte de la el”, ne-a mărtursit o sursă din cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

A suferit o întindere în meciul retur cu Trencin

STEAUA.  Din păcate, forma bună prin care Nicuşor Stanciu trecea a fost întReruptă de o accidentare survenită în meciul retur cu Trencin. După ce în jocul tur a marcat spectaculos din lovitură liberă, slovacii afirmînd că jucătorul cu numărul 10 al Stelei a fost cel mai bun om de pe teren, la meciul de pe Arena Naţională, mijlocaşul a suferit o întindere, fiind înlocuit. Din păcate, accidentarea i-a dat bătăi de cap jucătorului în ultimele zile, iar staff-ul medical nu a putut să-l recupereze în timp util, pentru partida cu Partizan Belgrad.

GALERIE FOTO!!! ASTA E NOUA IUBITA A LUI DODEL TANASE!!! ARATA DEMENTIAL SI A POZAT NUD!!!  

“Sperăm că Nicuşor o să revină pe teren în cel mai scurt timp. Nu avea rost să-l forţăm cu Partizan, deoarece riscam să sufere apoi o ruptură musculară, ne-a spus o sursă din anturajul jucătorului.

ADVERTISEMENT

65 de meciuri a jucat Stanciu pentru Steaua

16 goluri a marcat Stanciu pentru Steaua

Tags: