STEAUA. Gigi PLUSEAZĂ! La cît a ajuns oferta pentru BUDESCU!

STEAUA. UPDATE 17:45 / Gigi Becali încearcă să-l convingă cu orice mijloace pe patronul Astrei să accepte transferul lui Constantin Budescu la Steaua. În acest sens, în urmă cu cîteva minute, Becali a venit cu o altă ofertă pentru liderul campionatului.

"Becali le-a transmis celor de la Astra că oferă 1,5 milioane de euro pentru Budescu şi Enache. La pachet! Probabil că ratarea aducerii lui Ciprian Marica l-a determinat pe Gigi să refacă oferta pentru Astra. Urmează acum ca soţia lui Niculae să vorbească în această seară cu el şi să dea răspunsul final. Se va face afacerea în seara asta sau nu se mai face nimic! Gigi s-a săturat de toate amînările astea", dezvăluie surse apropiate patronului Stelei.

----------------------------------------------------------------------

STEAUA. UPDATE 16:00 / Transferul lui Constantin Budescu la Steaua a devenit o chestiune de ore!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Sursele FANATIK.RO dezvăluie faptul că în această seară patronul Ioan Niculae decide dacă-i dă drumul lui Budescu la echipa campioană.

"S-a pus la punct totul. Jucătorul s-a înţeles cu Steaua, Astra e de acord, acum mai trebuie ca domnul Niculae să dea verde la toată afacerea. În acest sens, preşedintele Buduru merge la închisoare la patron pentru ultimele detalii. Dar totul este ok. Suma de bani este cea pe care a propus-o patronul Stelei, 1,1 milioane de euro, plătibili în patru ore de la data semnării actelor", povestesc apropiaţi ai celor două părţi.

Şi antrenorul Marius Şumudică a fost informat despre această mutare şi n-a mai fost aşa pornit ca înainte, cînd ameninţa cu demisia dacă Budescu ajunge la Steaua.

"Eu am spus ce vreau. Am încercat să îl direcţionez pe Budescu spre ţările arabe. Nu depinde de mine. Eu mi-am făcut lotul pentru cantonament", a spus Şumudică pentru ProTV.

........................................................

STEAUA. UPDATE 14:30 / Petre Buduru, mîna dreaptă a lui Ioan Niculae, a precizat de ce Budescu încă nu a semnat actele cu Steaua. "Transferul lui Budescu e planificat pentru vînzare. I-am şi promis jucătorului că îl lăsăm să plece. E timpul să facă acest pas.

În cazul Stelei se negociează valoarea. Mai discutăm şi cu impresari, cu alte echipe, iar preşedintele va decide. Discuţia este că vrem o sumă mai mare de la Steaua decît cea pe care am cerut-o echipei din Qatar", a declarat Buduru.

STEAUA. UPDATE 12:10 / Gigi Becali a făcut o singură declaraţie astăzi, în momentul în care a ajuns la Palatul din Aleea Alexandru. "N-au semnat încă", cu referire la Marica şi Budescu, transferuri pe care le-a anunţat ieri după-amiază în exclusivitate la FANATIK.RO.

STEAUA. UPDATE 11:54 / Preşedintele Astrei, Dani Coman, a comentat informaţiile apărute despre o înţelegere între Budescu şi Steaua. "Nu a semnat momentan nici un contract, cu nimeni! Prioritar pentru el e tot un transfer în străinătate", a declarat Coman pentru FANATIK.RO.

STEAUA. UPDATE 22:10 / Constantin Budescu s-a înţeles cu Steaua, urmînd ca în cel mai scurt timp să parafeze contractul.

"Budescu s-a înţeles verbal cu Steaua, urmează să semneze", au precizat surse din apropierea jucătorului pentru FANATIK.RO.

STEAUA. UPDATE 20:30 / Gigi Becali a declarat că îi doreşte pe Constantin Budescu, William De Amorim, Gabriel Enache, Denis Alibec şi Junior Morais. Patronul Stelei le-a transmis oficialilor giurgiuveni să îi transmită pretenţiile financiare ale clubului pentru ca lucrurile să se finalizeze cît mai devreme posibil.

"Am vorbit în fiecare zi cu Buduru şi Dani Coman. În fiecare zi i-am făcut ofertă lui Budescu, îi dau 1.100.000 de euro. Asta este situaţia. Probabil lor le-ar conveni să-l dea pe Budescu în străinătate. Mă interesează Budescu, De Amorim, Alibec, Junior Morais şi Enache. Le-am zis să-mi facă o listă cu suma pe care o cer pe fiecare şi gata. Noi deja trebuie să luăm nişte măsuri acum, nu mai stăm să aşteptăm", a spus Becali.

STEAUA. UPDATE 16:45 / FANATIK.RO a aflat primele informaţii în urma şedinţei care a avut loc între cei mai importanţi oameni din conducerea campioanei României.

Conform surselor autorizate din ambele tabere, Gigi Becali a făcut ultima ofertă pentru Constantin Budescu, patronul Stelei avînd o discuţie cu Petre Buduru, mîna dreaptă a lui Ioan Niculae. "Oferta mea finală pentru Budescu este de 1,1 milioane euro, bani care vă vor fi viraţi în patru ore de la semnarea actelor", a fost mesajul direct a lui Becali, urmînd ca Niculae să ofere răspunsul în cel mai scurt timp.

STEAUA. Victoriile pe linie din momentul venirii lui Laurenţiu Reghecampf i-au reaprins speranţele lui Gigi Becali de a-şi aconta un nou titlu de campion şi o posibilă accedere în grupele Ligii Campionilor, eveniment care ar aduce în vistieria clubului peste 20 de milioane euro.

STEAUA. Nebunia creată în jurul plecării lui Budescu în Qatar, dar şi dorinţa lui Becali de a-şi crea o echipă invincibilă în Liga 1, l-au determinat pe latifundiarul din Pipera să gîndească şi să regîndească această campanie de transferuri.

Urgenţa perfectării transferurilor l-a făcut pe Gigi Becali să convoace miercuri după amiază o şedinţă de urgenţă la Palat cu cele mai importante personaje din conducerea Stelei. Scopul? Definitivarea listei şi a ofertelor pentru jucătorii doriţi de campioana României.

"Miercuri, Becali va avea o şedinţă la care vor participa Laurenţiu Reghecampf, Vali Argăseală şi Mache. Subiectul zilei va fi campania de transferuri şi sumele ce pot fi alocate pentru jucătorii doriţi", au precizat sursele autorizate FANATIK.RO.

Astra, principala ţintă

STEAUA. Ezitările lui Budescu de a pleca în Qatar l-au făcut pe Gigi Becali să decidă mărirea ofertei pentru mijlocaşul liderului Astra, mai ales că Laurenţiu Reghecampf vede în decarul giurgiuvenilor un jucător indispensabil. Budescu nu este singurul jucător dorit cu intensitate de conducerea campioanei, şase nume fiind pe lista Stelei conform apropiaţilor lui Gigi Becali.

"Jucătorii doriţi de patronul Stelei se împart în două categorii: priorităţile şi posibilele transferuri. Din prima categorie fac parte Budescu, Alibec şi Enache, iar din a doua Junior Morais, Valerică Găman şi William de Amorim. Cert este că Becali s-a interesat la conducerea Astrei care este preţul ultimilor trei fotbalişti", au adăugat şi surse din conducerea Astrei.

Surpriza Ngadeu

STEAUA. În momentul de faţă, pe lista lui Gigi Becali se mai află două nume de jucători: Alexandru Mateiu de la CS U Craiova şi Michael Ngadeu, fundaşul celor de la Botoşani.

"Sumele pe care Gigi este dispus să le ofere şi jucătorii pentru care o să se insiste cel mai mult vor fi definitivate după discuţiile cu Reghecampf. Antrenorul are ultimul cuvînt, el îşi alege strategia", au încheiat sursele FANATIK.RO.

 

 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695