Carousel hot news

Steaua. Rămîne în Ghencea? “NEGOCIEM în Spania!”

STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în acest sezon. Portarul şi-a recăpătat forma care l-a propulsat la Rubin Kazan şi, datorită evoluţiilor sale,...
11.01.2015 | 00:03
Steaua. Rămîne în Ghencea? “NEGOCIEM în Spania!”
Alexandru Chipciu,Giedrius Arlauskis,Andrei Prepelita,Claudiu Keseru

STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în acest sezon. Portarul şi-a recăpătat forma care l-a propulsat la Rubin Kazan şi, datorită evoluţiilor sale, gruparea din Ghencea se află pe primul loc în campionat. Steaua este, însă, în pericol să-şi piardă talismanul la finalul acestui sezon. Lituanianul a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate semna din postura de jucător liber de contract cu orice echipă îl doreşte.

“Nu este dorit de Liverpool şi Fiorentina”

STEAUA. Arlaukis s-a decis, încă, dacă îşi va prelungi contractul cu campioana României, iar negocierile decisive dintre părţi se vor purta în Spania, acolo unde roş-albaştrii vor efectuat primul stagiu de pregătire al sezonului în perioada 10-22 ianuarie. “Da, aşa este! Mă voi deplasa la Oliva Nova pentru a discuta cu oficialii Stelei despre prelungirea contractului lui Arlauskis. Nu vă pot spune ce se va întîmpla, rămîne de văzut. Ce pot să afirm este faptul cu Giuedrius nu are nici o ofertă de la Fiorentina şi Liverpool. Nu a fost nici o discuţie. Dacă nu-şi va prelungi contractul cu Steaua, Arlauskis va pleca într-un campionat de top din Europa”, a spus Leonid Istrati, impresarul goalkeeper-ului lituanian, pentru FANATIK.RO.

arla-660x410

Şi-a anunţat plecarea de la Steaua

STEAUA. Şansele ca Arlauskis să continue în Ghencea şi în sezonul următor sînt, însă, minime. Conform surselor FANATIK.RO, Leonid Istrati se va deplasa în Spania din bun simţ faţă Steaua, grupare care l-a readus pe lituanian în prim plan. De altfel, Arlauskis şi-a anunţat plecarea din Ghencea. “Mă simt extrordinar în România, este a doua casă pentru mine. Probabil că dacă nivelul fotbalului era mai ridicat, aş fi rămas aici pentru tot restul carierei. Din păcate trebuie să iau decizie să plec, chiar dacă îmi place foarte mult aici. Eu am spus de la început că vin doar pentru un an. Visez să joc la cel mai înalt nivel. Am jucat şi eu, a fost o lovitură grea că nu am reuşit să ne calificăm în cupele europene”, a declarat Arlauskis.

2.5 milioane de euro este cota lui Arlauskis conform site-ului transfermarkt.de

28 de partide a jucat Arlauskis pentru Steaua

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri