Fotbal intern

STEAUA. Sfat pentru Reghecampf. “Foloseşte la echipă un psiholog!”

STEAUA. Emeric Ienei este de părere că jucătorii Stelei trebuie să stea de vorbă cu un psiholog, deoarece episoade ca cel în care a fost implicat Alibec la Cluj nu trebuie să se mai repete....
19.04.2017 | 12:48
STEAUA Sfat pentru Reghecampf Foloseste la echipa un psiholog

STEAUA. Emeric Ienei este de părere că jucătorii Stelei trebuie să stea de vorbă cu un psiholog, deoarece episoade ca cel în care a fost implicat Alibec la Cluj nu trebuie să se mai repete.

STEAUA. Fostul mare antrenor al celui mai titrat club din fotbalul romînesc, Emeric Ienei a mărturisit pentru FANATIK.RO că lui Denis Alibec nu trebuie să i se ia acum gâtul, dar că la Steaua nu mai trebuie să se întâmple episoade ca cel petrecut la Cluj,atunci când căpitanul roş-albaştrilor a fost schimbat. Nervozitatea atacantului vicecampionilor a surprins pe toată lumea.

Sunt convins că Alibec regretă gestul de la Cluj, dar nu trebuie să sărim acum pe el şi să îl facem cu ou şi oţet. În cariera mea eu am avut onoarea să lucrez cu căpitani de echipă ca Tudorel Stoica, Silviu Lung şi Gică Hagi, însă nici unul dintre ei nu mi-au făcut aşa ceva. Consider că la Steaua poate că este mai bine să fie angajat un psiholog.

Foarte multe echipe naţionale, dar şi de club au psiholog. Alibec este un fotbalist foarte bun, dar e păcat să aibă asemenea ieşi, deoarece riscă să fie văzut de diferiţi scouteri care in mod sigur în rapoartele lor vor trece şi lucrurile negative”, a spus Ienei.