Fotbal intern

STEAUA. Se schimbă foaia: “Gigi, nu mai luăm de-ăştia!”

STEAUA. Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, i-a transmis lui Gigi Becali să nu mai accepte repatrieri la echipă deoarece jucătorii care se întorc în Ghencea creează în vestiar...
15.12.2014 | 00:10
STEAUA Se schimba foaia Gigi nu mai luam deastia

STEAUA. Fostul manager general al Stelei, Mihai Stoica, i-a transmis lui Gigi Becali să nu mai accepte repatrieri la echipă deoarece jucătorii care se întorc în Ghencea creează în vestiar diferite probleme din cauza orgoliului pe care îl au, iar Costel Gâlcă nu este capabil să le gestioneze. 

STEAUA. Cu meciul cîştigat la Iaşi în sferturile de finală ale Cupei Ligii, Costel Gâlcă şi-a încheiat un ciclu de şase luni de cînd a preluat echipa din Ghencea. Însă, după partida cu Dinamo Kiev, de pe Naţional Arena, s-a putut constata cu ochiul liber că antrenorul roş-albaştrilor are mari probleme de a se impune în faţa jucătorilor cu personalitate. Printre aceştia sînt Raul Rusescu şi Alex Bourceanu, ultimul avînd o ieşire total necontrolată faţă de un spectator de la tribuna I, atunci cînd a fost schimbat. Mihai Stoica a aflat ce se întîmplă în vestiar şi nu a rămas deloc impasibil.

Rusescu-si-Bourceanu

STEAUA. Rusescu şi Bourceanu nu acceptă banca!

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Mihai Stoica i-a dat un sfat lui Gigi Becali, după ce Costel Gâlcă a ratat participarea în grupele Ligii Campionilor şi calificarea în primăvara Europa League. “Nu mai accepta repatrieri la echipă. Gâlcă este un tip de antrenor care nici pînă la ora asta nu a putut să se impună în vestiar. Are mari probleme cu jucătorii cu personalitate, iar din cauza acestui lucru apar tot timpul tensiuni inutile la echipă. Nu îşi avea rostul să îi mai fie aduşi sub comandă jucători precum Rusescu şi Bourceanu, deoarece băieţii ăştia au un orgoliu imens şi nu îi acceptă prea uşor deciziile. În plus de asta, nici ei nu mai sînt jucătorii pe care noi îi ştiam din diferite motive. Ruse vrea să joace mereu titular, să bată mereu primul loviturile de la 11 metri, iar Alex nu acceptă statutul de rezervă. Din cauza nervilor a început să se înjure şi cu spectatorii, lucru care sub mandatul lui Reghe nu-l făcea sub nici o formă”, i-a transmis Meme lui Gigi Becali.

este-sigur-dica-merge-la-catania_size10

Repatrierea lui Dică şi refuzul lui Ogăraru

STEAUA. Este cunoscut faptul că Mihai Stoica nu este adeptul repatrierilor. Singura pe care a acceptat-o a fost în anul 2011 atunci cînd Nicolae Dică a revenit în Ghencea, însă a jucat doar pe prime de joc. Motivul? Actualul antrenor secund al Stelei avea la vremea respectivă o datorie de peste 100.000 de euro la Gigi Becali, pentru construcţia unei case, pe care şi-a achitat-o prin prestaţiile sale. Însă Meme nu a acceptat tot cam în aceeaşi perioadă revenirea la Steaua a lui George Ogăraru, deşi roş-albaştrii aveau mari probleme pe postul de fundaş dreapta.

1 singur meci a jucat titular Bourceanu pentru Steaua în turul de campionat

9 partide a jucat Rusescu pentru Steaua în acest tur de campionat

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: