Carousel hot news

STEAUA. Şi-a aflat pedeapsa! Cît îl costă bătaia din Centru Vechi

STEAUA. Escapada lui Alexandru Tudorie de luni dimineaţă nu a rămas fără urmări. Oficialii Stelei au luat decizia de a-l amenda cu 50% din salariu pe o lună după ce a petrecut în Centru Vechi...
21.10.2015 | 10:00
STEAUA. Şi-a aflat pedeapsa! Cît îl costă bătaia din Centru Vechi
ADVERTISEMENT

STEAUA. Escapada lui Alexandru Tudorie de luni dimineaţă nu a rămas fără urmări. Oficialii Stelei au luat decizia de a-l amenda cu 50% din salariu pe o lună după ce a petrecut în Centru Vechi din Capitală, conform ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor. .

STEAUA. Pe conducătorii campioanei nu i-a deranjat doar faptul că atacantul a ieşit în club, ci şi scandalul în care a fost implicat stelistul. Tudorie este acuzat că în dimineaţa respectivă şi-a bătut fosta iubită, Ioana Danielescu. Aceasta din urmă ar fi depus deja actele pentru scoaterea certificatului medico-legal.

STEAUA. Valeriu Argăseală a anunţat şi el că ” Steaua a demarat o anchetă în acest caz, iar Tudorie va fi tras la răspundere pentru faptul că se afla în oraş la o oră foarte avansată”.

ADVERTISEMENT

“Alexandru se găsea în compania actualei sale prietene şi era beat! Din senin, a început să mă înjure, să mă facă în toate felurile, iar apoi, şi el, şi ea au sărit să mă bată”, a declarat Ioana Danielescu, fosta prietenă a lui Tudorie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri