STEAUA. EXCLUSIV. Budescu şi-a amînat biletul de Qatar! Gigi speră

STEAUA. Constantin Budescu este titlul celei mai noi telenovele din fotbalul românesc, mijlocaşul liderului Astra fiind nevoit să se împartă între interesul şeicilor din Qatar şi cel al oficialilor stelişti.

STEAUA. Ultimul episod din transferul-serial are în centrul acţiunii plecarea talentatului mijlocaş în Qatar. Plecare care, cu data bine stabilită şi cu bilete de avion luate de oficialii lui Al Ahli Doha, a fost amînată în ultimul moment. "Dacă cineva îşi închipuie că Becali a cedat lupta pentru achiziţionarea lui Budescu, nu îl cunoaşte pe patronul Stelei. O să renunţe doar dacă mijlocaşul îşi pune semnătura pe contractul oferit de arabi", au precizat sursele FANATIK.RO.

Amînare de o săptămînă

STEAUA. Deşi era anunţată pentru data de 28 decembrie, plecarea lui Constantin Budescu a fost amînată pentru data de 3 ianuarie, au dezvăluit apropiaţii jucătorului pentru FANATIK.RO. Iar acest lucru s-a datorat faptului că jucătorul se află încă în negocieri cu Steaua, chiar dacă în urmă cu cîteva zile transferul la Al Ahli Doha părea perfectat în proporţie de 99%.

"Becali încearcă să vină cu soluţii atît pentru a satisface pretenţiile lui Niculae, cît şi pe cele ale jucătorului. Nu ştim cifrele, dar faptul că Budescu a amînat plecarea este un semn important că Gigi are pregătite noi oferte", au precizat şi subalternii lui Becali.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Contactat de FANATIK.RO, Marius Şumudică a confirmat faptul că Budescu urmează să plece în Qatar în 2016 dacă planurile şeicilor se concretizează. "Din cîte ştiu, Budescu pleacă în Qatar, dar pe 3 ianuarie. Bănuiesc că, acum, cele două cluburi s-au înţeles, dar nu am multe detalii", a declarat tehnicianul liderului.

Budescu confirmă negocierile

STEAUA. Tratativele intense dintre Budescu şi campioana Ligii 1 au fost confirmate de jucătorul în cauză, care a precizat că a fost sunat de Gigi Becali, lăsînd să se înţeleagă şi faptul că negocierile dintre jucător şi omul de afaceri au decurs pozitiv pentru ambele părţi.

"Am discutat cu Gigi Becali. M-a sunat şi mi-a spus că o să ia legătura cu cei din club. Dacă ei sînt de acord, o să vorbească şi cu mine, să ne înţelegem", a fost reacţia scurtă, dar lămuritoare, a lui Budescu.

12 goluri şi 10 pase de gol a reuşit Budescu pentru Astra în acest sezon

"I-am transmis lui Niculae că eu, faţă de arabi, îi dau toţi banii pe loc pentru transferul lui Budescu" (Gigi Becali, patron Steaua)

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695