Steaua şi Astra luptă pentru grupele Champions League – 5 cote pe care nu poţi să le ratezi!

Dueluri grele dar nu imposibile pentru echipele româneşti în drumul spre playoff-ul Champions League.

Astra joacă în deplasare la Copenhaga, danezii plecând cu prima şansă la calificare. Interesant este şi că, dacă până duminică, cota danezilor la victorie era de aproape 1,70 aceasta a scăzut vertiginos, acum Copenhaga beneficiind de o cotă de 1.31 pentru o victorie. Cu toate acestea, meciurile din campionat, unde danezii au un golaveraj de 11-0 , după 3 etape nu seamănă cu cele din Champions League, iar elevii lui Şumudică pot contrazice şansele acordate de bookmakeri.

BONUS 1000 lei la inregistrare pe winmasters.com Decizia ONJN Nr.1278/29.06.2016,  Licenţa Nr.  L1160650W000194 

Două echipe cu o puternică forţă ofensivă (deşi Astra acuză accidentarea lui Alibec), iar golurile nu vor întârzia să apară. Copenhaga nu va juca în faţa propriilor suporteri doar pentru a menţine rezultatul din tur iar Astra a părut o echipă în aşteptare până acum, asemănător cu sezonul trecut, înaintea meciului decisiv cu Steaua.

Peste 2.5 goluri @1.94 la winmasters sau Ambele să înscrie @2.50 la winmasters!

Calificarea Stelei pare ceva mai facilă, însă cehii de la Sparta pot produce oricând surprize. Meciurile Stelei de până acum au arătat două feţe ale vicecampionei – una ofensivă, cu forţă de creaţie, mai ales prin intermediul lui Stanciu dar şi una nesigură pe fază defensivă unde Enache continuă şă fie un semn de întrebare în bandă iar Tamaş are momente de neatenţie prin care îşi pune echipa în dificultate.

Deşi Reghecampf doreşte ca Steaua să înscrie în primele 15 minute, acest lucru nu va uşor de realizat iar meciul va fi cu siguranţă unul echilibrat. Steaua poate profita de fazele fixe la care cehii par nesiguri în timp ce Sparta va căuta să speculeze orice nesiguranţă a apărării roş-albaştrilor.

Cele mai bune cote 1x2, pentru Steaua – Sparta Praga le găseşti la winmasters.com, Marjă 0% pentru casa de pariuri!

Sub 2.5 goluri @1.64 şi Steaua – Handicap Asiatic(0) @1.77 sunt recomandările noastre!