STEAUA. Şi-au cîştigat locul în echipă: “Au valoare!”. Enache, apărat de antrenor: “E un jucător important!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/08/2016, 11:46
STEAUA. Şi-au cîştigat locul în echipă: “Au valoare!”. Enache, apărat de antrenor: “E un jucător important!” GALERIE FOTO

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a vorbit despre meciul tur cu Manchester City care va avea loc miercuri, de la ora 21:45, pe terenul englezilor. Reghe nu îşi face probleme în ceea ce priveşte accidentările suferite de Mihai Pintilii, Bojan Golubovic şi Alin Toşca şi speră ca jucătorii care îi vor înlocui să facă o figură frumoas.

STEAUA. Reghe nu a ezitat să-i laude pe Boldrin şi De Amorim şi a sărit în apărarea lui Gabriel Enache.

“O să încercăm să facem o figură frumoasă şi o să dau posibilitatea şi jucătorilor care nu au avut posibilitatea să joace foarte mult. O să încercăm să înscriem şi noi. Eu sper ca jucătorii să aibă ambiţie şi să facă faţă în acest meci. Nu mă tem că poate să fie un rezultat mult mai mare decît cel din tur. La nivelul acesta se poate întîmpla orice. Sper ca jucătorii noştri să înveţe ceva din acest meci. Noi ne dorim să facem o echipă nouă şi puternică. Nu avem ce să ne reproşăm. Am sperat foarte mult şi ne-am dorit, dar nu cred că trebuie să ne reproşăm ceva. Trebuie să vedem ce avem de făcut în continuare şi să acumulăm experienţă la acest nivel. City se află printre primele 5 formaţii din Europa. Nu avem ce să facem. Nu mă sperie accidentările. Avem un lot foarte bun şi am încredere în toţi jucătorii. Nu e uşor să înlocuieşti trei jucători din centrul terenului, dar sperăm să reuşim să-i înlocuim. Sper ca Toşca să îşi revină repede pentru că sînt şanse să fie convocat la echipa naţională. O să ne lipsească Pintilii şi Golubovic. Mitrea nu îşi găseşte ritmul, dar trebuie să avem răbdare. El nu s-a pregătit cu echipa noastră şi e normal să nu fie 100% pregătit. Fiecare jucător are nevoie să aibă cît mai multe antrenamente cu echipa de club. Eu am încredere în el şi o să facă faţă. 

Boldrin şi De Amorim sînt jucători foarte buni. Cei doi au avut o evoluţie foarte bună. Mă bucur că am reuşit să-i aducem şi au jucat foarte bine în meciul cu Dinamo. Jucătorii au valoare şi atunci nu mai contează cît timp ai jucat cu ceilalţi jucători. Enache nu este fundaş dreapta, dar noi încercăm să-l folosim acolo pentru că pe postul lui îl avem pe Popa. Deocamdată e un jucător foarte bun pentru ceea ce se întîmplă în fotbalul românesc. Uitaţi-vă pe statistica lui Enache ca să vedeţi ce a făcut la meciul cu Sparta Praga. Este un jucător important şi este convocat la echipa naţională. Eu sînt antrenorul echipei şi nu pot să îmi critic jucătorii la televizor”a spus Reghe la un post de televiziune.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×