STEAUA. Şi-au pierdut din valoare: "Jucătorii care vin nu sînt la nivelul celor care pleacă!"

Helmuth Duckadam a vorbit despre "dubla" dintre Steaua şi Sparta Praga, din turul al treilea al Ligii Campionilor.

Primul meci dintre cele două formaţii va avea loc marţi, de la ora 21:00, iar fostul portar al Stelei consideră că echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a slăbit după plecările lui Chipciu şi Varela.

"Ne aşteaptă partida cea mai importantă, în joc este calificarea pentru grupele cupelor europene. Un meci foarte greu, mai ales că jucăm în deplasarea. Echipa mai determinată şi cu puţină şansă va cîştiga acest meci. Steaua este pregătită, la un moment dat generaţiile se schimbă. Cei care intră vor arăta că sînt fotbalişti de valoare. Jucătorii care vin nu sînt la nivelul celor care au plecat, asta s-a întîmplat şi în trecut", a spus Duckadam.

"La tragerea la sorţi, am fi vrut Anderlecht sau Sparta Praga. Cred că şansele sînt egale. Sperăm ca marţi să marcăm cel puţin un gol şi să avem, astfel, şanse mai mari la calificare pentru returul de la Bucureşti. Un 1-1 ar fi un rezultat foarte bun, dar aş prefera victoria Stelei şi un 2-1"

Duckadam a comentat şi în legătură cu situaţia lui Jugurtha Hamorun. "E păcat, Hamroun a fost unul dintre jucătorii remarcaţi de cei de la Sparta cu Chiajna, dar fiecare doarme aşa cum îşi aşterne", a adăugat Duckadam.