ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Steaua şi Dinamo, dezavantajate de Legea „5%”. Cine JUBILEAZĂ

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autori: Claudia Mîţoi, Silviu Ghering | 07.07.2017 | 00:10
Steaua şi Dinamo, dezavantajate de Legea „5%”. Cine JUBILEAZĂ

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

STEAUA ŞI DINAMO, DEZAVANTAJATE DE LEGEA „5%”. COLAC DE SALVARE SAU CONCURENŢĂ NELOIALĂ? Guvernul a dat o gură, de fapt o întreagă butelie de oxigen echipelor finanţate de oficialităţile locale , care pot acum, după OUG 38, să bage legal o groază de bani, 5% din bugetul lor, în orice ramură sportivă. Ce echipe jubilează şi ce patroni se enervează, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

SUPERCUPA. FC V VS FC V. Aflaţi TOTUL despre primul meci al noului sezon, care încheie vechiul sezon, din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

STEAUA. TABIETURI DE MILIOANE. Într-un an şi jumătate, Gigi Becali a luat de la Astra 7 jucători pentru care a plătit peste 4 milioane de euro. Fiecare cu calităţile, defectele şi obiceiurile sale. Ce au adus de la vechea la noua echipă, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

FOTBAL MIORITIC. ASALTUL TRADIŢIEI. Falimentate şi renăscute, urcă în forţă spre suprafaţa fotbalului autohton. Despre ce echipe cu „nume” grele este vorba, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INEDIT. PE TEREN DUPĂ 15 ANI LA MĂNĂSTIRE! A lăsat fotbalul pentru a se călugări. Şi-a clădit pios viaţa pe Muntele Athos. Dragostea lumească a învins, însă, dragostea de Dumnezeu. Despre cine este vorba, cine l-a readus în fotbal, la ce echipă s-a întors, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. PRIMII ROMÂNI DIN SERIE A. Au fugit din ţară de „binele” comuniştilor şi s-au refugiat în Italia. Cine au fost, unde au jucat şi ce au realizat, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL. UN ROMÂN PREŞEDINTE LA REAL MADRID?! Nu e o glumă, marele club „blanco” a fost la un pas să fie condus de un… bistriţean! Povestea sa uluitoare o găsiţi în FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAŢIONAL. CAMPIONI ORIUNDE. Mulţi foşti fotbalişti s-au reprofilat după finalul carierei. Au trecut la alte sporturi, la care au avut succes aproape la fel de mare ca şi în „sportul-rege”. Citeşte poveştile lor în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

MONDEN. „DOCTORIŢA” CARE-L „TRATEAZĂ” PE NEDELCU. Mijlocaşul de la Viitorul a refuzat Steaua, dar a dat lovitura pe plan sentimental. Imagini inedite cu cei doi îndrăgostiţi puteţi admira în FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!