STEAUA. SURPRIZĂ. “Hamroun a fost SUSPENDAT pînă ASTĂZI!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
26/07/2016, 23:59
STEAUA. SURPRIZĂ. “Hamroun a fost SUSPENDAT pînă ASTĂZI!”

STEAUA. După meciul disputat de Steaua contra formaţiei Sparta Praga, scor 1-1, Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali au anunţat că Jugurtha Hamroun va fi iertat pentru gestul făcut înaintea manşei tur din Liga Campionilor, turul al treilea.

“Hamorun a fost suspendat pentru meciul de astăzi (n.r. Sparta Praga). O să vorbesc mîine cu patronul şi o să luăm o decizie”, a spus Reghecampf.

“Hamroun a fost penalizat la meciul ăsta, dar nu înseamnă că îl dăm afară. Doar nu sîntem proşti să-l ţinem pe bară. El va juca în cantonament şi în celelalte meciuri. Dacă o să vină o echipă să îmi dea 5 milioane pe el? O să muncească pentru banii pe care îi primeşte. E nevoie de Hamroun, trebuie să joace. Făceam scor cu ei dacă jucau Hamroun şi Popa din primele minute. Nu am avut nici o discuţie cu Hamroun. Trebuie să mă rog de el să joace? Noi nu l-am primit. E în Bucureşti şi se antrenează”, a spus Gigi Becali.

STEAUA. Jugurtha Hamroun a reuşit să îl ducă în culmea disperării pe Gigi Becali, toate acestea după ce a decis să nu se prezinte la antrenamentul tactic programat înaintea manşei tur cu Sparta Praga şi să plece din România. Finanţatorul Stelei i-a declarat război mijlocaşului pentru gestul făcut înaintea unui meci important.

STEAUA. Becali: “Îl distrug!”

STEAUA. Deşi i-a anunţat pe oficialii vicecampioanei României că are nişte probleme personale şi va pleca în Paris să le rezolve, FANATIK.RO a dezvăluit că Hamroun a plecat Zurich pentru a negocia cu şefii lui Al Sadd, formaţie care le-a făcut steliştilor o ofertă de 2.500.000 de dolari – vezi detalii aici.

“Ceea ce a făcut băiatul ăsta nu s-a întîmplat niciodată şi nici nu îmi vine să cred. Aşa obrăznicie e inadmisibilă. Chiar dacă îi dau toţi banii pînă la finalul contractului. Îl ţin pe ăsta doar să-l distrug. Nu îl iert, îl distrug”, a spus Gigi Becali.

STEAUA. Dezamăgit de negocierile din Zurich

STEAUA. Deşi Jugurtha Hamroun a riscat să îşi distrugă cariera pentru un viitor transfer la Al Sadd şi a plecat în Elveţia pentru a negocia cu oficialii echipei din Qatar, lucurile nu au decurs aşa cum se aştepta mijlocaşul. Conform surselor FANATIK.RO, transferul lui Jugurtha Hamroun la formaţia Al Sadd a intrat în impas după discuţiile avute în Zurich. Deşi cele două părţi au ajuns la un acord în ceea ce priveşte salariul pe care ar urma să-l încaseze jucătorul, arabii i-au transmis algerianului că nu sînt dispuşi să ofere nici un dolar în plus pe lîngă oferta de 2.500.000 de dolari, iar Hamroun s-a întors în Bucureşti pentru a încerca să facă pace cu oficialii Stelei.

STEAUA. Jugurtha Hamroun a evoluat în 36 de partide pentru Steaua, a înscris 10 goluri şi a oferit şase pase decisive.

1.500.000 de euro este cota lui Hamroun, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×