Steaua şi Rapid pot merge împreună în liga a 3-a. Cum e posibil

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
13/04/2018, 11:43
Steaua şi Rapid pot merge împreună în liga a 3-a. Cum e posibil

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Răzvan Burleanu a dezvăluit cum Steaua şi Rapid pot merge împreună în liga a 3-a. Actualul preşedinte al FRF (Federaţiei Române de Fotbal) susţine că există o metodă prin care cele două formaţii pot promova la finalul sezonului competiţional.

“Regulamentul nu permite ca două echipe de la nivelul unui judeţ să meargă la un baraj sau să promoveze mai departe. Totuşi, la nivelul Bucureştiului găseşti o anumită situaţie. Dacă nu mă înşel, CSA Steaua participă şi la nivel de juniori, participă la Liga Elitelor. Echipele care participă la Liga Elitelor pot primi un loc direct în Liga 3. Ai această posiblitate tocmai pentru a putea da o continuitate jucătorilor. Dar timp de 2 ani de zile trebuie să respecţi următoarea regulă: să ai 3 jucători din primul 11 sub 19 ani şi 5 sub 21 de ani. E o realitate pe care o avem implementată deja”, a declarat Răzvan Burleanu pentru un post de televiziune.

Steaua şi Rapid se luptă pentru locul 1

În prezent, Steaua şi Rapid se află în liga a 4-a şi se luptă pentru prima poziţie. Echipa pentru care joacă şi Daniel Pancu se află pe locul 1, cu 56 de puncte după 21 de meciuri jucate, iar Steaua are un meci în minus şi 54 de puncte, cu două în spatele liderului Rapid.

Închide ×