Fotbal intern

FOTO / OFICIAL. Lukasz Szukala a semnat! Imagini de la prezentare

UPDATE 20 august, ora 16:28 / Lukasz Szukala a semnat cu Osmanlîspor. El a rămas o zi fără echipă după despărţirea de Al Ittihad. Transferul a fost anunţat oficial de clubul turc, care a...
20.08.2015 | 16:32
FOTO  OFICIAL Lukasz Szukala a semnat Imagini de la prezentare
ADVERTISEMENT

UPDATE 20 august, ora 16:28 / Lukasz Szukala a semnat cu Osmanlîspor. El a rămas o zi fără echipă după despărţirea de Al Ittihad. Transferul a fost anunţat oficial de clubul turc, care a publicat o poză cu Szukala alături de impresarul Ana Maria Prodan şi oficialii turcilor.

VEZI FOTO DE LA PREZENTAREA OFICIALĂ SUS ÎN GALERIE FOTO 

***********************************************

UPDATE 18:00 / Fundaşul polonez Lukasz Szukala şi-a reziliat contractul cu Al Ittihad marţi seara. Conform surselor FANATIK.RO, el a încasat pentru reziliere 1,5 milioane de euro, cam jumătate din cît trebuia să primească de fapt dacă şi-ar fi dus contractul pînă la capăt.

ADVERTISEMENT

Szukala nu a pierdut timpul şi, în afară de Steaua şi Litex Loveci, a fost ofertat şi de gruparea Osmanlispor, echipă la care evoluează şi Gabi Torje şi Takayuki Seto, fostul jucător al Astrei Giurgiu. În acest moment, fostul jucător al campioanei se află în Turcia alături de agentul său Anamaria Prodan, acolo unde efectuează vizita medicală.

Cele două părţi sînt foarte aproape de a ajunge la un numitor comun şi sînt şanse ca mîine dimineaţă Szukala să parafeze noul contract, cu Osmanlispor.

ADVERTISEMENT

Contractul este pe trei ani, suma cîştigată de polonez urmînd să crească progresiv:

2015/2016    650.000 de euro

2016/2017    700.000 de euro

2017/2018    800.000 de euro

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 13:15 / Lukasz Szukala are două oferte clare în acest moment şi e nehotărît. Steaua îi oferă fundaşului polonez un salariu de 30.000 de euro pe lună. Litex Loveci, echipa lui Laurenţiu Reghecampf îi dă 35.000 de euro pe lună. 

ADVERTISEMENT

STEAUA – ROSENBORG. Lovitură înainte de meci. Şi-au adus mijlocaş din Franţa!

Fundaşul ar vrea să se întoarcă la Bucureşti, mai ales că ar fi aproape de iubita lui, prezentatoarea de ştiri, Raluca Hogyes. În schimb, Laurenţiu Reghecampf e omul care l-a adus pe Szukala în România la Gloria Bistriţa. Mai mult, Reghe l-a luat pe Szukala la Steaua într-un moment dificil în care fundaşul era rezervă la Petrolul.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

**************************************

Lukasz Szukala şi-a reziliat contractul cu Al Ittihad marţi seara. Saudiţii au anunţat că s-au despărţit de comun acord. În acest moment, fundaşul polonez poate semna cu orice echipă din postura de jucător liber de contract. 

ADVERTISEMENT

FOTO! Cum arată ORGASMUL la femei! Totul a fost FILMAT si monitorizat!

Fundaşul în vîrstă de 31 de ani a refuzat varianta unui împrumut în Golf şi are două oferte în acest moment. El e dorit înapoi la Steaua, club de la care a plecat în iarna acestui an şi de noua echipă a lui Laurenţiu Reghecampf, Litex Loveci.

Szukala a jucat 101 meciuri pentru Steaua, club la care a avut cele mai mari performanţe ca jucător. Evoluţiile bune de la Steaua l-au propulsat şi în naţionala Poloniei, acolo unde e titular. Cota fundaşului e de 2,7 milioane de euro în acest moment.

VEZI SUS ÎN GALERIE FOTO CELE MAI SPECTACULOASE POZE CU LUKASZ SZUKALA LA STEAUA

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: