Fotbal intern

STEAUA. Şi totuşi Chipciu se operează! CHINUL răbdat

STEAUA. Şi totuşi se oprează. Alex Chipciu a decis, împreună cu staff-ul medical al Stelei, să îşi scoată cele şapte şuruburi din picior la sfîrşitul turului de campionat! Mai exact,...
18.10.2014 | 14:00
STEAUA Si totusi Chipciu se opereaza CHINUL rabdat
ADVERTISEMENT

STEAUA. Şi totuşi se oprează. Alex Chipciu a decis, împreună cu staff-ul medical al Stelei, să îşi scoată cele şapte şuruburi din picior la sfîrşitul turului de campionat! Mai exact, intervenţia chirurgicală va avea loc la jumătatea lunii decembrie.   

STEAUA. Alexandru Chipciu a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai grupării din Ghencea în acest sezon. Puţini ştiu însă în ce condiţii medicale intră jucătorul pe teren. Internaţionalul campionilor evoluează de mai bine de un an cu şapte şuruburi în piciorul drept! El a efectuat în luna mai a anului trecut o intervenţie medicală complexă din cauza unei accidentări suferite într-un meci cîştigat de echipa sa, cu Dinamo, scor 2-0. Nu este însă tot. Dedicat Stelei, Chipciu a venit cu piciorul în ghips chiar şi la ultimul meci al roş-albaştrilor, atunci cînd Steaua a reuşit anul trecut să cîştige titlul cu numărul 24. (foto)

ADVERTISEMENT

111rps_4492-660x400

Se operează din nou la începutul lunii decembrie

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că, după ce a trecut cu bine peste accidentarea suferită în partida cu Finlanda, Chipciu a decis, de comun acord cu staff-ul medical, să se opereze din nou. Motivul? Surse din anturajul fotbalistului ne-au mărtursiit că Alex Chipciu simte dureri atunci cînd face mişcări bruşte! După o şedinţă şi cu Gâlcă, jucătorul a primit acceptul să-şi scoată şurburile din picior cît mai repede.

Pe Reghecampf l-a refuzat la începutul anului

Laurenţiu Reghecampf i-a cerut lui Chipciu să-şi scoată şuruburile din picior încă de la începtul anului. Atunci, mai multe voci au spus că jucătorul ar fi fost influenţat de selecţionerul Piţurcă să refuze intervenţia chirurgicală. Piţurcă i-a transmis atunci că ar fi bine să prindă toate convocările la naţională şi astfel ar urma să apară oferte mult mai bune pentru el! “Reghe a tras o lună de Chipciu să se opereze. El a tot refuzat motivînd că vrea să tragă tare de el, deoarece dorea să joace bine să prindă un transfer în străinătate. Acum se va opera la sfîrşitul acestui capionat. În aceste condiţii el va va fi apt de joc pînă la mijlocul lunii februarie, atunci cînd începe returul de campionat”, a dezvăluit pentru FANATIK.RO un apropiat al Stelei.

ADVERTISEMENT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 meciuri a jucat Chipciu pentru Steaua în acest campionat, reuşind să marcheze două goluri. 

14 meciuri  jucat Chipciu pentru naţionala României. El a marcat două goluri.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!