Fotbal intern

STEAUA. Un TITULAR l-a vizitat pe MM: “Am fost la el”

STEAUA. Alex Chipciu a dezvăluit la LOOK TV că l-a vizitat pe Mihai Stoica la închisoare: "Am fost la el, singur, am vorbit, mă bucur că am reuşit să îl văd după atîta timp."...
10.01.2015 | 13:31
STEAUA Un TITULAR la vizitat pe MM Am fost la el
ADVERTISEMENT

STEAUA. Alex Chipciu a dezvăluit la LOOK TV că l-a vizitat pe Mihai Stoica la închisoare: “Am fost la el, singur, am vorbit, mă bucur că am reuşit să îl văd după atîta timp.”

STEAUA. De asemenea, fotbalistul Stelei şi-a spus părerea şi despre transferurile lui Szukala şi Sănmărtean la Al Ittihad, dar şi despre situaţia sa medicală: “A plecat Hagi la Real Madrid şi Steaua tot a făcut perfomanţă, a cîştigat trofee. Nu văd de ce nu am face-o şi după plecările celor 2. Banii de la arabi sînt greu de refuzat pentru orice fotbalist, dar eu chiar mă simt bine la Steaua şi nu mă gîndesc la o plecare în acea zonă. Sincer, nu aş pleca nici în vest, în campionatul Italiei, spre exemplu, la o echipă de mijlocul clasamentului pentru un salariu puţin mai mare decît cel de la Steaua. Repet, mă simt bine şi psihic şi fizic după operaţie, voi pierde un pic din pregătirea de iarnă, dar voi fi apt la primul meci oficial din 2015.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Mijlocaşul consideră că toţi fotbaliştii care au plecat din Ghencea sînt valoroşi, iar sumele pentru care s-au transferat au arătat acest lucru. “Din 14-15 jucători de bază care au jucat mai mereu, cred că vreo zece au plecat pe contracte de 800.000 – 1.000.000 de euro. Lucrul acesta nu poate decît să mă bucure şi să mă facă să cred că au fost fotbalişti de mare valoare aici la Steaua”.

STEAUA. “Roş-albaştrii” au rămas fără stemă, iar acest lucru a atras tot  mai multe comentarii din partea oamenilor implicaţi în fotbal şi a fanilor, dar această schimbare nu îi afectează pe fotbaliştii echipei din Ghencea. Mijlocaşul campioanei susţine că este dureroasă situaţia în care se află echipa, dar nu îi afectează cu nimic. Acesta este de părere că fanii Stelei va rămîne alături de ei şi a dezvăluit că are două modele preferate dintre cele depuse la OSIM.

ADVERTISEMENT

“Am văzut şi eu noile modele de steme, două sînt foarte frumoase, după părerea mea. Ce să zic, dacă aşa s-a hotărît, dacă Armata a luat decizia asta, e dureros, dar asta nu înseamnă că ne vom pierde fanii, pentru că palmaresul a rămas al nostru. Mie personal îmi place stema cu vulturul pe ea, faţă de stema trecută”, a declarat Alexandru Chipciu pentru Look Tv, siglă care este însă cea veche şi aparţine tot CSA Steaua.

steaua_2

 

STEAUA. Echipa condusă de Gâlcă şi Rapid se întîlnesc în prima etapă a returului, iar problemele campioanei legate de siglă, nume şi culori au stîrnit ironie în lotul giuleştenilor. Mijlocaşul Alex Chipciu a răspuns atacului venit din partea lui Daniel Pancu, spunîndu-i că Steaua nu o să fie învinsă cu lanterna în mînă şi a bătut apropouri în legătură cu locul ocupat de Rapid în clasament.

ADVERTISEMENT

“Legat de ceea ce a spus Pancu despre acest subiect cu stema, îl respect prea mult că a fost un fotbalist enorm. Ştie şi el că îl respect mult şi n-aş vrea să îi comentez declaraţiile cu lanterna. În ultimii ani nu prea ne-au bătut nici cu lanterna, nici fără, aşa că nu se pune problema să ne bată acum cu lanterna în mînă sau cum vrea Pancu. Încă o dată spun că îl respect foarte mult”, a mai spus Chicpiu pentru aceeaşi sursă.