Fotbal intern

STEAUA. Sîrbii EXULTĂ: “Partizan n-a avut GHINION la tragere!”

STEAUA. "Roş-albaştrii" vor juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în cazul în care vor eliminea Trenicn (1-0 în partida tur) cu învingătoarea dintre Partizan Belgrad şi Dila...
18.07.2015 | 13:00
STEAUA Sirbii EXULTA Partizan na avut GHINION la tragere

STEAUA. “Roş-albaştrii” vor juca în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în cazul în care vor eliminea Trenicn (1-0 în partida tur) cu învingătoarea dintre Partizan Belgrad şi Dila Gori. Presa din Serbia a comentat eventualul duel european dintre Steaua şi Partizan, spunînd că nu au avut ghinon la tragerea la sorţi, avînd în vedere startul prost de sezon pe care echipa lui Mirel Rădoi l-a avut în România.

Steaua. Blestemul Dinamo! Tripleta otrăvită: “Nu trebuiau aduşi”!

“Steaua e patronată de Gigi Becali, un controversat om de afaceri. A fost condamnat la 3 ani de închisoare. Dupa ce a fost eliberat, Becali s-a confruntat cu ceva probleme financiare, motiv pentru care a decis reducerea bugetului pentru club. Încă de iarna trecută a început să vîndă jucători. Claudiu Keşeru la Al Gharafa, Szukala şi Sănmărtean, la Al Ittihad.

RĂZBOIUL coeficienţilor! Cum ajunge campioana direct în grupe

Becali a surprins în această vară cînd l-a numit antrenor pe Mirel Rădoi, care la 34 de ani abia îşi încheiase contractul cu Al Arabi, din Qatar. Plecările de la Steaua au continuat şi în vară: Tănase, în China, Prepeliţă la Ludogoreţ, Iasmin Latovlevici la Gencler şi Arlauskis la Watford, în timp ce lui Rusescu i-a expirat împrumutul de la Sevilla.

STEAUA. Lato rupe tăcerea: “Dacă dădeau salarii mari, nu PLECA nimeni!” 

Steaua a început prost sezonul. 0-1 în Supercupa cu Târgu Mureş si 0-0 pe teren propriu cu Petrolul. Steliştii s-au revanşat prin victoria cu Trencin, scor 2-0. Dar, ţinînd cont de toate aceste lucruri, putem spune că Partizan n-a avut ghinion la tragerea la sorţi”.

STEAUA. Un MARE antrenor avertizează: “Mai mereu sîrbii NE-AU SCOS din competiţie”

Becali a devenit mai credincios şi a anunţat că viaţa lui e in mîinile lui Hristos. ‘Viata mea a fost ştearsă şi acum încep o nouă existenţă. Urmez calea lui Dumnezeu, indiferent unde merg. Tot ce am pun în slujba lui Dumnezeu'”, notează presa din Serbia.