Fotbal intern

Steaua. Fotbalist, OUT pentru că s-a iubit cu Memeluşa

STEAUA. Mihai Stoica se află încarcerat la Rahova după ce a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în “Dosarul Transferurilor”. După aflarea sentinţei, managerul din Ghencea...
09.01.2015 | 00:07

STEAUA. Mihai Stoica se află încarcerat la Rahova după ce a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare în “Dosarul Transferurilor”. După aflarea sentinţei, managerul din Ghencea l-a mandatat pe Ionuţ Luţu să aibă grijă de fata lui şi să se asigure că Teodorei nu-i va lipsa nimic. Cererea lui “Meme” s-a dovedit a fi, însă, o pălărie prea mare pentru “Hagiluţu”. Asta pentru că fiica lui Stoica a devenit o prezenţă constantă în cluburile din Capitală, dar şi o ţintă pentru mai mulţi crai din Capitală. Şi nu numai.

MM-Teodora_00000-660x403

Relaţie de patru luni cu Teodora

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Daniel Georgievski a făcut o adevărată pasiune pentru Teodora Stoica. Timp de aproximativ patru luni, fata lui Meme a fost curtată intens de fundaşul australian şi chiar există zvonuri conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie. Mai mult, cei doi s-au distrat împreună la mare, fapt confirmat de o fotografie apărută pe site-ul de socializare al Teodorei! În afara lui Georgievski, în imagine mai apărea, probabil la derută, încă un bărbat, unul dintre “craii” Bucureştiului, Codin Maticiuc,  însă “Meme” Stoica a realizat imediat că între “cangurul nebun” şi fiica sa există o relaţie. Moment în care, pur şi simplu, a turbat!

ADVERTISEMENT

teodora-stoica

Nu i s-a mai prelungit contractul cu Steaua

STEAUA. Din acea clipă, conform surselor FANATIK.RO, “Meme” Stoica a făcut tot posibilul ca Teodora să nu mai interacţioneze cu Georgievski. În acest sens, managerul a insistat pe lîngă patronul echipei ca fundaşului să nu-i fie prelungit contractul cu Steaua, lucru care s-a şi întîmplat. Managerul a sperat, astfel, că fundaşul, în lipsa unui angajament, va pleca în Australia, ţara de origine, şi că îi va lăsa fata în pace. Acest lucru nu s-a întîmplat. Deşi înţelegerea cu Steaua se încheiase, Georgievski a mai zăbovit prin România cîteva săptămîni, timp în care s-ar fi distrat cu Teodora, după care era, pur şi simplu, înnebunit!

georgievski-660x400

Georgievski i-a propus să-l însoţească în Australia

STEAUA. Asta pînă la mijlocul lunii septembrie, cînd fundaşul a semnat cu Melbourne Victory. Georgievski nu a vrut însă să renunţe aşa uşor la relaţia cu Teodora şi i-ar fi făcut acesteia o propunere surpriză. “I-a cerut să-l însoţească în Australia, chiar şi pentru cîteva săptămîni! Daniel era convins că Teodora va fi impresionată de ţara lui şi spera ca aceasta să rămînă alături de el pentru mai mult timp. Însă, din păcate pentru el, Teodora nici nu a vrut să audă”, a dezvăluit, pentru FANATIK.RO, un apropiat al fiicei lui Mihai Stoica. În cele din urmă, Georgievski a plecat să-şi continue cariera în Australia, spre satisfacţia lui Meme, care a răsuflat uşurat că fiica sa a scăpat de avansurile fotbalistului.

ADVERTISEMENT

570.000 de euro este cota lui Georgievski conform site-ului transfermarkt.de

20 de ani este vîrsta Teodorei Stoica. Georgievski este mai mare cu şase ani