Stiri sportive

STEAUA. Şoc! Trădare! Luţu are un nou şef: o bombă sexi!

Ionuţ Luţu şi Iulia Roşca trăiesc de mai multe luni o poveste de dragoste şi, conform apropiaţilor, relaţia este cît se poate de serioasă. Fotomodelul Playboy chiar l-a prezentat pe fostul...
07.12.2014 | 00:03
STEAUA Soc Tradare Lutu are un nou sef o bomba sexi
ADVERTISEMENT

Ionuţ Luţu şi Iulia Roşca trăiesc de mai multe luni o poveste de dragoste şi, conform apropiaţilor, relaţia este cît se poate de serioasă. Fotomodelul Playboy chiar l-a prezentat pe fostul fotbalist familiei şi, în viitorul apropiat, nu este exclus să asistăm la o nuntă ca-n poveşti. Pînă atunci, omul de încredere al lui Gigi Becali face tot posibilul să nu-şi dezamăgească iubita şi să-i facă pe plac cu fiecare ocazie. Luţu o însoţeşte pe Iulia peste tot, inclusiv la cumpărături, acolo unde cel poreclit “Hagi”, ca un adevărat gentleman, o ajută la căratul sacoşelor. Mai mult, fostul fotbalist ascultă cu sfinţenie de iubita sa şi caută să-i satisfacă toate poftele.

UNDE VA PETRECE GIGI BECALI REVELIONUL

50 de milioane, cu dedicaţie!

Încet, încet, Luţu îşi face loc în rîndul familiei iubitei sale. Fostul fotbalist al Stelei a fost prezent la nunta Corinei, nimeni alta decît sora Iuliei Roşca. Acolo, “Hagi” a fost sufletul petrecerii, iar cei prezenţi la masa sa şi a fotomodelului Playboy s-au amuzat copios pe seama glumelor făcute de omul de încredere al lui Gigi Becali. Într-un final a venit şi punctul culminant al nunţii, darul pentru miri. Conform surselor FANATIK.RO, Luţu s-a ridicat şi a început să strige de la masă, spre deliciul celor prezenţi: “50 de milioane de la mine, fără număr, fără număr, fără număr!”. Unii dintre invitaţi nu au rămas, însă, impresionaţi de cei 5.000 de lei oferit de Ionuţ Luţu şi Iulia Roşca. “Ăsta e la Steaua şi uite ce bani puţini a dat! Putea să bage mai mult mîna în buzunar”, s-a murmurat pe la mese. Lui “Hagi” nu i-a păsat şi şi-a văzut mai departe de distracţie, chiar dacă Iuliei nu i-a picat prea bine momentul.

ADVERTISEMENT

CE DECIZIE A LUAT GIGI BECALI ÎN PRIVINŢA FIICEI LUI

Ea îi conduce maşina de lux

Dragostea mare pe care Luţu o poartă Iuliei Roşca şi-a mai consumat, de curînd, încă un episod. Fostul fotbalist al Stelei i-a permis fotomodelului Playboy să-i conducă maşina, un superb BMW X6, în valoare de 70.000 de euro. Luţu i-a transmis iubitei sale că poate păstra cît doreşte automobilul, iar Iulia ar fi rămas de-a dreptul impresionată de dragostea pe care i-o poartă cel poreclit “Hagi”. Cîrcotaşii îşi dau însă coate şi susţin că Luţu are un nou şef. L-a trădat pe Gigi Becali pentru bomba sexi Iulia.

PE CINE A ANGAJAT GIGI BECALI CA POARTA ALBĂ

36 de partide a jucat Luţu pentru Steaua. A marcat trei goluri

29 de ani are Iulia Roşca. Luţu este cu opt ani mai în vîrstă

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!