Fotbal intern

STEAUA. ŞOCANT! Chipciu a sărit să BATĂ un coleg în cantonament

STEAUA. Campioana României a efectuat primul stagiu de pregătire al iernii în Spania, la Oliva Nova. Acolo, elevii lui Constantin Gâlcă au stat între 10 şi 23 ianuarie, iar lucrurile au stat...
04.02.2015 | 00:08
STEAUA SOCANT Chipciu a sarit sa BATA un coleg in cantonament
ADVERTISEMENT

STEAUA. Campioana României a efectuat primul stagiu de pregătire al iernii în Spania, la Oliva Nova. Acolo, elevii lui Constantin Gâlcă au stat între 10 şi 23 ianuarie, iar lucrurile au stat perfect pînă în ultima zi. Cînd între doi dintre jucători a izbucnit un conflict, care l-a lăsat rece pe tehnician. Din fericire pentru Gâlcă, lucrurile nu au degenerat. La cîteva zile distanţă, unul dintre jucătorii care a luat parte la incident a părăsit Steaua şi a fost împrumutat la FC Braşov.

Tensiune între Chipciu şi Matei

STEAUA. Stagiile de pregătire nu sînt deloc pe placul fotbaliştilor. Asta pentru că sînt departe de familie, iar tensiunea acumulată pe parcurs poate erupe la un moment dat. Aşa s-a întîmplat şi în cantonamentul Stelei din Spania. Protagoniştii au fost Alex Chipciu şi Gabi Matei, care s-au contrat extrem de dur la Oliva Nova, în stabilimentul unde erau cazaţi. Conform surselor FANATIK.RO, mijlocaşul ar fi sărit la colegul său după ce i s-a părut că fundaşul i-a răspuns pe un ton superior. “Cei prezenţi au rămas şocaţi de gestul lui Alex. Gabi nici nu l-a băgat în seamă şi a preferat să nu riposteze. Din fericire, lucrurile nu au degenerat, iar cei doi şi-au dat mîna după incident”, au povestit sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

A vrut să arate că este noul lider

STEAUA. FANATIK.RO a discutat cu mai mulţi apropiaţii ai lui Chipciu, care susţin că ieşirea mijlocaşului are un singur scop. “După plecarea lui Sănmărtean, Chipciu doreşte să devină noul lider din vestiar. Doreşte să se impună în faţa noilor veniţi şi să le arate tuturor cine este şeful. A contat mult şi tensiunea acumulată de-a lungul cantonamentului, faptul că a stat timp de 14 zile departe de familie. Oricum s-a împăcat cu Matei, iar lucrurile între ei sînt acum în regulă”, au povestit sursele FANATIK.RO. De precizat că Matei a fost împrumutat la FC Braşov la scurt timp după incidentul cu Chipciu.

Şi Popa a sărit la bătaie!

STEAUA. În Spania, campioana României a disputat două partide de verificare. Meciul contra elveţienilor de la Biel Bienne a fost extrem de tensionat, iar jucătorii celor două echipe au fost la un pas de o bătaie generală. Incidentul a avut loc pe final, în urma unei intrări mai dure la Adi Popa. Mijlocaşul Stelei a reacţionat, şi-a împins un adversar şi, imediat, s-a creat un meleu. Din fericire, Bourceanu a intervenit prompt şi l-a calmat pe cel poreclit “Motoreta”. Steaua s-a impus cu scorul de 2-0, graţie golurilor marcate de Adrian Popa şi Keşeru.

ADVERTISEMENT

Chipciu, scandalagiul de serviciu

STEAUA. Chipciu nu se află la primul gest necugetat de cînd s-a transferat în Ghencea. De-a lungul timpului, mijlocaşul s-a certat cu mai mulţi coechipieri şi nu a rămas dator nici antrenorului. Cel mai dur s-a contrat cu Gâlcă, la pauza meciului Steaua – Dinamo Kiev. “Tu nu-mi spui mie unde să joc!”, a replicat mijlocaşul, în momentul în care antrenorul i-a cerut să-şi schimbe poziţia în teren. Şi-a numit colegii “sifoane” după o partidă cu Molde şi s-a certat dur cu Piovaccari, în mandatul lui Reghecampf. De asemenea, după o seară petrecută la lăutari, Chipciu a fost la un pas să se bată cu un alt jucător din Liga 1, Florin Bejan, legitimat la momentul respectiv la Viitorul.

111 partide a jucat Chipciu pentru Steaua. A marcat 23 de goluri

12 partide a jucat Gabi Matei pentru Steaua

Tags: