Fotbal intern

STEAUA. Soţia i-a dat interzis lui Arla! “Nu mai ai ce căuta acolo!”

STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai campioanei în prima parte a sezonului. Lituanianul l-a făcut uitat pe Ciprian Tătăruşanu prin evoluţiile pe care le-a...
11.02.2015 | 00:06

STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai campioanei în prima parte a sezonului. Lituanianul l-a făcut uitat pe Ciprian Tătăruşanu prin evoluţiile pe care le-a avut între buturi, iar forma bună pe care o traversează l-a propulsat în vizorul mai multor formaţii din străinătate. Goalkeeper-ul se află în ultimele şase luni de contract cu Steaua şi poate semna gratis cu orice echipă îl doreşte. Totuşi, Arlauskis este recunoscător clubului din Ghencea şi vrea să încheie sezonul în tricoul roş-albastru. După care să plece la un club de tradiţie din străinătate.

Preferă Italia sau Anglia

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Arlauskis are o ofertă concretă din Rusia, însă şansele ca lituanianul să ajungă acolo sînt minime. Asta pentru că soţia sa, Neringa, nici nu vrea să audă de o revenire în spaţiul ex-sovietic. “Chiar dacă nu a jucat prea mult la Rubin Kazan, Giedrius are o cotă bună în Rusia, graţie evoluţiilor de la Steaua. Are o ofertă concretă de aici, dar familia nu îl lasă să revină. Soţia sa nu este de acord, nu i-a plăcut deloc în Rusia. I-a spus că nu mai are ce căuta acolo. Are copil mic şi vrea să-l crească în alt mediu. Preferă ca Giedrius, dacă nu va prelungi cu Steaua, să meargă în Italia sau Anglia, de unde are oferte”, a spus, pentru FANATIK.RO, un apropiat al lui Arlauskis. Giedrius şi Neringa se iubesc de opt ani şi au împreună o fetiţă.

Perioadă de coşmar la Rubin

STEAUA. Campionatul Rusiei nu este o necunoscută pentru Arlauskis. Lituanianul a fost legitimat la Rubin Kazan în perioada 2010-2014, însă a bifat doar 16 partide. Perioada a fost una de coşmar pentru portar, care a fost la un pas să renunţe la fotbal înainte să primească oferta de la Steaua. Soţiei sale nu i-a plăcut deloc în Rusia, motiv pentru care acum nici nu vrea să audă de o revenire a bărbatului ei în campionatul dominat autoritar de Zenit. Cert este că nici lui Arlauskis nu i-ar surîde un come-back în campionatul rus, chiar dacă în urma perioadei petrecute la Rubin s-a realizat din punct de vedere financiar.

Şi-a anunţat plecarea de la Steaua

STEAUA. Şansele ca Arlauskis să continue în Ghencea şi în sezonul următor sînt minime. Portarul lituanian a precizat că la vară va pleca de la Steaua deoarece este nemulţumit de nivelul fotbalului din România. Asta deşi campioana încă mai speră să-i prelungească angajamentul. “Mă simt extrordinar în România, este a doua casă pentru mine. Probabil că dacă nivelul fotbalului era mai ridicat, aş fi rămas aici pentru tot restul carierei. Din păcate trebuie să iau decizia să plec, chiar dacă îmi place foarte mult aici. Eu am spus de la început că vin doar pentru un an. Visez să joc la cel mai înalt nivel. Am jucat şi eu, a fost o lovitură grea că nu am reuşit să ne calificăm în cupele europene”, a declarat Arlauskis.

2.5 milioane de euro este cota lui Arlauskis conform site-ului transfermarkt.de

28 de partide a jucat Arlauskis pentru Steaua în acest sezon