STEAUA-SPARTA PRAGA. S-a stabilit! Ce post transmite returul

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
02/08/2016, 00:06
STEAUA-SPARTA PRAGA. S-a stabilit! Ce post transmite returul GALERIE FOTO

UPDATE, 1 august, ora 18:56 / STEAUA-SPARTA PRAGA. Partida retur va fi, în cele din urmă, transmisă la televizor, chiar dacă Mihai Stoica, directorul sportiv al roş-albaştrilor, anunţase că disputa nu va fi difuzată la TV. Conform ultimelor informaţii, Pro TV a ajuns la un acord cu Steaua şi a achiziţionat drepturile de televizare. Partida dintre cele două formaţii se va disputa miercuri, ora 20:45, pe Arena Naţională.

–––––––––––––––––––

STEAUA – SPARTA PRAGA. Gigi Becali vrea să obţină o reţetă financiară pe placul său cu ocazia partidei care se va disputa miercuri, ora 20:45, pe Arena Naţională.  În tur, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1, iar Steaua porneşte ca favorită la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

STEAUA – SPARTA PRAGA. Motiv pentru care patronul roş-albaştrilor a anunţat că va ceda drepturile TV pentru manşa decisivă doar dacă va primi 120.000 de euro. Adică 100.000 de euro pentru Steaua, bani la care se mai adaugă şi TVA-ul. Asta în condiţiile în care o astfel de partidă costa în anii trecuţi cel mult 60.000 de euro.

STEAUA – SPARTA PRAGA. Gigi Becali nu acceptă nici o negociere cu alte posturi de televiziune care şi-au manifestat interesul să transmită partida. Fiecare a înaintat o ofertă de 50.000 de euro, refuzată de latifundiar. “100.000 de euro plus TVA sau dacă nu, nu se  va vedea meciul la TV”, a fost răspunsul lui Becali.

STEAUA – SPARTA PRAGA. La rîndul său, Mihai Stoica, directorul sportiv al roş-albaştrilor, a anunţat prin intermediul unei reţele de socializare că partida dintre cele două echipe nu o să fie televizată: “Doar 12.000 de bilete rezervate online pînă acum. Surprinzător, dacă ţinem cont că şansele de calificare sunt palpabile, că ora e decentă şi că meciul NU VA FI TELEVIZAT (nici măcar transmis live pe internet).”

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×