STEAUA-SPARTA PRAGA. S-a stabilit! Ce post transmite returul

UPDATE, 1 august, ora 18:56 / STEAUA-SPARTA PRAGA. Partida retur va fi, în cele din urmă, transmisă la televizor, chiar dacă Mihai Stoica, directorul sportiv al roş-albaştrilor, anunţase că disputa nu va fi difuzată la TV. Conform ultimelor informaţii, Pro TV a ajuns la un acord cu Steaua şi a achiziţionat drepturile de televizare. Partida dintre cele două formaţii se va disputa miercuri, ora 20:45, pe Arena Naţională.

---------------------------------------------------------

STEAUA - SPARTA PRAGA. Gigi Becali vrea să obţină o reţetă financiară pe placul său cu ocazia partidei care se va disputa miercuri, ora 20:45, pe Arena Naţională.  În tur, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1, iar Steaua porneşte ca favorită la calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

STEAUA - SPARTA PRAGA. Motiv pentru care patronul roş-albaştrilor a anunţat că va ceda drepturile TV pentru manşa decisivă doar dacă va primi 120.000 de euro. Adică 100.000 de euro pentru Steaua, bani la care se mai adaugă şi TVA-ul. Asta în condiţiile în care o astfel de partidă costa în anii trecuţi cel mult 60.000 de euro.

STEAUA - SPARTA PRAGA. Gigi Becali nu acceptă nici o negociere cu alte posturi de televiziune care şi-au manifestat interesul să transmită partida. Fiecare a înaintat o ofertă de 50.000 de euro, refuzată de latifundiar. “100.000 de euro plus TVA sau dacă nu, nu se  va vedea meciul la TV”, a fost răspunsul lui Becali.

STEAUA - SPARTA PRAGA. La rîndul său, Mihai Stoica, directorul sportiv al roş-albaştrilor, a anunţat prin intermediul unei reţele de socializare că partida dintre cele două echipe nu o să fie televizată: “Doar 12.000 de bilete rezervate online pînă acum. Surprinzător, dacă ţinem cont că şansele de calificare sunt palpabile, că ora e decentă şi că meciul NU VA FI TELEVIZAT (nici măcar transmis live pe internet).”