STEAUA-SPARTA PRAGA. Nu a uitat de unde a plecat! “Îmi voi încuraja din tribune fosta echipă!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
03/08/2016, 14:37
STEAUA-SPARTA PRAGA. Nu a uitat de unde a plecat! “Îmi voi încuraja din tribune fosta echipă!” GALERIE FOTO

STEAUA-SPARTA PRAGA. Vasili Hamutovski, fostul portar al echipei “roş-albastre”, a declarat că miercuri seară o să fie prezent la partida dintre Steaua-Sparta Praga de pe “Arena Naţională”, de la ora 20.45.

Mă întorc mereu cu plăcere în România, am aici mulţi prieteni. Amintirile frumoase nu se şterg cu anii, ele rămîn pentru totdeauna, ca şi performanţele. Inima mea e în continuare alături de Steaua şi de Petrolul, de fanii minunaţi care m-au iubit şi m-au încurajat aici în atîtea meciuri frumoase.

Diseară voi merge la meci, să-mi încurajez din tribune fosta echipă. Cred şi sper că Steaua se va califica, este un nume care impune respect oricărui adversar”, a declarat Hamutovski.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×