STEAUA – SPARTA PRAGA. Cehii nu sînt invincibili! “Astea sînt punctele lor slabe!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
03/08/2016, 14:11
STEAUA – SPARTA PRAGA. Cehii nu sînt invincibili! “Astea sînt punctele lor slabe!”

STEAUA-SPARTA PRAGA. Miercuri este programată partida retur dintre Steaua şi Sparta Praga pe “Arena Naţională”, de la ora 20.45. Aşa că Mihai Teja, fostul tehnician al “cîinilor”, a vorbit despre problemele pe care jucătorii cehi le au la echipă.

“Sparta are ceva probleme defensive. Are fundaşi centrali lenţi şi pe contraatac pot fi surprinşi. Adi Popa şi Hamroun sunt jucători care îi pot depăşi pe cehi.

Eu cred că va intra Muniru în locul lui Achim. Hamroun va fi în locul lui Aganovic, pe stânga, iar în faţă Golubovici, cu Stanciu mijlocaş ofensiv sau Stanciu în atac, cu Achim mijlocaş ofensiv”, a spus Teja.

STEAUA-SPARTA PRAGA. “Roş-albaştri” se vor lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Adversarul este Sparta Praga. În tur, scorul a fost de 1-1.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×