STEAUA. Spectacol după derby. Becali, dialog de SENZAŢIE cu fanii

STEAUA-DINAMO. Finalul partidei de pe Naţional Arena l-a prins pe Gigi Becali în mijlocul nemulţumirilor unor fani ai Stelei.

STEAUA-DINAMO. Deranjaţi de faptul că Dinamo a făcut legea în tribune, fanii Stelei l-au chestionat pe patronul Stelei în legătură cu posibilitatea de a avea din nou galerie.

- N-avem galerie, nea Gigi. Ce facem cu galeria? Noi am fost numărul 1 în faţa lor.
- Galeria sînteţi voi, nu sînt eu. Faceţi.
- Dar nu ne convine aşa, fără galerie.
- Dar faceţi voi, de ce nu faceţi voi galerie? Fă tu coregrafie. Voi de ce nu faceţi coregrafie? Bă, de ce nu faceţi, mă?
- Pai... dacă nu mai "vine" băieţii.
- Pai dacă nu mai "vine" băieţii, nu mai "vine" băieţii. Ce să facem?

"Steaua e bombă atomică acum şi cînd te lupţi cu unul cu un cuţit, cum e Dinamo, iese urît. Cred că o să se trezească orgoliul galeriei steliste şi se vor întoarce", a adăugat Gigi Becali după dialogul cu fanii.
STEAUA-DINAMO. Becali a criticat şi tactica gîndită de Ioan Andone, latifundiarul din Pipera afirmînd că a fost cea mai slabă echipă a lui Dinamo din ultima perioadă.

"Eu n-am văzut-o niciodată aşa pe Dinamo, să aibă un singur corner într-un meci cu Steaua. S-a apărat cu toată echipa. Nu mă aşteptam să fie aşa umiliţi. E mult mai umilitor să joci aşa cum a jucat Dinamo decît să iei bătaie. Ce, poţi să iei bătaie cu orice scor."

Amorim şi Boldrin, de MILIOANE!

STEAUA-DINAMO. Dacă transferul lui Stanciu în străinătate urmează să se concretizeze, Becali a şi găsit următorii doi jucători ce reprezintă mina de aur a omului de afaceri.

"Ce mă bucură pe mine după meciul ăsta e că am văzut doi jucători foarte buni, De Amorim şi Boldrin. Ăştia peste jumătate de an vor fi mari de tot, n-au avut echipă pînă acum. Boldrin este un bun decar, luminează jocul!"

Stanciu nu are ce să facă împotriva a nouă fundaşi în faţă. Nu e laser, e om. Nu poţi să treci prin nouă fundaşi. Nu contează scorul, noi oricum luăm campionatul. Eu credeam că Dinamo şi-a revenit, dar am văzut că nu e aşa"