Fanatik Show

STEAUA. Duckadam confirmă FANATIK! Cînd revine pe teren căpitanul Bourceanu

STEAUA. UPDATE /  Helmuth Duckadam a confirmat revenirea pe teren a lui Bourceanu, la FANATIK SHOW, pe Look TV: "Bourceanu se află pe drumul cel bun cu recuperarea, a început să se antreneze...
14.10.2014 | 20:30
STEAUA Duckadam confirma FANATIK Cind revine pe teren capitanul Bourceanu

STEAUA. UPDATE /  Helmuth Duckadam a confirmat revenirea pe teren a lui Bourceanu, la FANATIK SHOW, pe Look TV: “Bourceanu se află pe drumul cel bun cu recuperarea, a început să se antreneze uşor, iar în ultimele două partide din Liga Europa, cu Aalborg şi Dinamo Kiev va fi pe teren”, a declarat preşedintele de onoare al Stelei.

STEAUA. Adi Popa a revenit, luni dimineaţă, la antrenamente normale alături de colegii săi, după ce a fost indisponibil aproape trei săptămâni, din cauza unei accidentări la gleznă. Totodată, Alex Bourceanu a ieşit şi el pe teren să exerseze execuţiile cu balonul, sub supravegherea fizioterapeutului Oscar Brau Perez, iar Gâlcă speră să-l aibă apt de joc la sfîrşitul acestei luni.

STEAUA. Costel Gâlcă a avut luni dimineaţă la antrenament doar 14 jucători, deoarece nu mai puţin de 12 fotbalişti sînt plecaţi la echipele naţionale. Luchin, Latovlevici, Prepeliţă, Chipciu, Tănase, Sănmărtean, Keşeru şi Rusescu – la naţionala României, Cojocaru, la Under 21, iar Arlauskis, Varela şi Szukala, la naţionalele Lituaniei, Insulelor Capului Verde şi Poloniei. Totuşi, tehnicianul roş-albaştrulor a primit şi o veste bună din partea staff-ului medical. După ce a fost indisponibil mai bine de trei săptămîni, din cauza unei accidentări la gleznă, Adi Popa s-a antrenat normal, fiind apt de joc pentru partida cu U Cluj, care se va disputa duminică, de la ora 21:00.

popppa

Bourceanu, supravegheat de Oscar Brau

STEAUA. Costel Gâlcă a primit veşti bune şi în legătură cu starea de sănătate a lui Alexandru Bourceanu. FANATIK.RO a aflat că luni fostul căpitan al Stelei a ieşti pe teren şi a efectuat exerciţii fizice sub supravegherea terapeutului sportiv Oscar Brau Perez. Şi mai îmbucurător a fost faptul că mijlocaşul Stelei a început să lovească balonul. “Bourceanu a intrat pe ultima sută de metri cu recuperarea, iar după ce a început chiar să lovească şi balonul, doar cu pase scurte momentan, Alex este aşteptat să revină pe teren la sfîrşitul acestei luni. Nu are rost să forţăm, deoarece totul trebuie făcut profesionist din punct de vedere medical”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO

BOURCEANU

4 luni au trecut de cînd Alex Bourceanu s-a accidentat într-un cantonament în Austria cu Trabzonspor

3 săptămîni a fost Adi Popa indisponibil din cauza unei accidentări la gleznă

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: