Fotbal intern

STEAUA. Staff-ul SE REVOLTĂ: “Nu mai TRANSPIRĂ la antrenamente!”

STEAUA. Costel Gâlcă nu a apucat să discute cu Gigi Becali problemele cu care se confruntă cu adevărat în Ghencea după ce Steaua a pierdut avantajul considerabil  faţă de ASA TG Mureş. ...
15.04.2015 | 00:04
STEAUA Stafful SE REVOLTA Nu mai TRANSPIRA la antrenamente
ADVERTISEMENT

STEAUA. Costel Gâlcă nu a apucat să discute cu Gigi Becali problemele cu care se confruntă cu adevărat în Ghencea după ce Steaua a pierdut avantajul considerabil  faţă de ASA TG Mureş.

STEAUA. Surse din anturajul roş-albaştrilor au dezvăluit pentru FANATIK.RO că la ultimele antrenamente, doi dintre antrenorii secunzi, Laurenţiu Roşu şi Dumitru Uzune,a i s-au plîns lui antrenorului principal de faptul că jucătorii termină şedinţele de pregătire cu tricourile de antrenament uscate.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Arlauskis a dat lovitura! Captură ULUITOARE făcută de portarul campioanei. Vezi FOTO

STEAUA. După rezultatul negativ de la Giurgiu, scor 0-0, Costel Gâlcă este decis să taie în carne vie, în propriul vestiar, în urma unei discuţii pe care doreşte să o poarte cu Gigi Becali, după ce mai marele clubului din Ghencea l-a reconfirmat în funcţie. Surse din anturajul fostului internaţional au dezvăluit pentru FANATIK.RO că antrenorul campionilor îi va cere mînă liberă patronului său în relaţia cu jucătorii, după ce roş-albaştrii au ajuns să tremure serios pentru titlu, deşi în iarna aveau 13 puncte avans faţă de mureşeni.Asta pentru că, consideră antrenorul, mulţi dintre jucători nu mai au chef să tragă tare şi să pună osul la antrenamentele echipei, iar acest lucru se vede în ultimele evoluţii şi rezultate ale Stelei.

După CS Universitatea, o altă echipă riscă să nu primească licenţa pentru Europa

 “Costele, vorbeşte cu Gigi. Ăştia nu mai aleargă la antrenamente”

STEAUA. Sursa respectivă a mărturisit pentru FANATIK.RO care este marea nemulţumire a antrenorilor faţă de o mare parte dintre jucătorii Stelei. “Costele, fă de urgenţă ceva cu o parte dintre jucătorii noştri! Vorbeşte cu ei sau mai bine vorbeşte direct cu Gigi să intre el în ei. Nu se poate aşa ceva! Tu nu îi vezi că la antrenamente unii dintre ei nici măcar nu mai transpiră? După finalul şedinţelor de pregătire mulţi dintre ei sînt cu tricourile uscate. Parcă nu mai au chef să se pregătească serios. La exerciţii, la antrenamente, au început să comenteze şi nici măcar nu le mai fac corect. Vorbeşte cu Gigi că aşa nu se mai poate”, s-au plîns Uzunea şi Roşu lui Gâlcă.

ADVERTISEMENT

“Ne-am săturat, auzim pe teren doar 1, 2, 3…..”

Cel mai BINE PLĂTIT jucător din Liga 1: 800 de euro PE MINUT! 

STEAUA. La rîndul lor, o parte dintre jucătorii Stelei au şi ei propria versiune cu privire la modul de lucru a lui Costel Gâlcă. Mulţi dintre aceştia li s-au plîns deja apropiaţilor: “Nimeni nu-l mai înţelege de mult timp pe Gâlcă. Ne-a distrus psihic cu un exerciţiu. Ne tot pune să-l repetăm şi îl auzim cum numără 1, 2, 3, dar nimeni nu mai ajunge la 10, aşa cum vrea antrenorul… După ce se ajunge la 10 pase, trebuie să îţi schimbi poziţia în teren. Zici că doar exerciţiul ăsta îl ştie”, s-au plîns jucătorii.

STEAUA. “Nimeni nu a înţeles schimbarea lui Neagu cu Ţucudean”

STEAUA. Totodată sursa respectivă a dezvăluit pentru FANATIK.RO că jucătorii Stelei şi inclusivşi Ionuţ Neagu nu au înţeles schimbarea din meciul cu Astra a lui Ţucudean cu fostul jucător al Oţelului Galaţi. Nimeni de pe bancă şi chiar din teren nu a înţeles schimbarea lui Ţucudean cu Neagu. Ionuţ nu a jucat în viaţa lui mijlocaş dreapta, iar apoi după ce a văzut că nu joacă bine acolo antrnorul l-a mutat pe altă poziţie. E clar că se întîmplă ceva”, s-au plîns fotbaliştii apropiaţilor.

ADVERTISEMENT

13 puncte a avut Steaua în faţa formaţiei ASA TG Mureş în pauza de iarnă

11 membri are staff-ul lui Costel Gâlcă la Steaua