Duckadam: "Îmi place foarte mult Momcilovic!"

STEAUA. Helmuth Duckadam a declarat că pe lîngă Nicuşor Stanciu, Steaua mai are şi alţi jucători buni care au reuşit să se remarce în timpul partidei retur, Steaua-Sparta Praga, scor 2-0.

“Îmi place foarte mult Momcilovic. Îi mai trebuie un click, acolo, pentru a ajunge un fotbalist mare. Are fizic, are centrări bune, are tot ce vrei. Mi-a plăcut mult de tot. Mi-a plăcut şi Muniru, a spus Duckadam.

Duckadam a vorbit şi despre gestul lui Hamroun de a pleca din ţară fără să primească acordul “roş-albaştrilor”, înainte de partida tur Sparta Praga-Steaua: “Hamroun a vrut să facă multe aseară, are momente cînd e egoist, dar a vrut să arate...A fost influenţat, e şi el la vîrsta la care poate visezi cai verzi pe pereţi. El şi-a dat seama că a greşit şi a dovedit-o. Amenda e amendă, am greşit, am plătit. Patronul hotărăşte dacă îl iartă de amendă, dar eu nu l-aş ierta. Îl ierţi pe unul, îl ierţi pe altul.”

În partida retur, din meciul seară, Steaua-Sparta-Praga, Nicuşor Stanciu a înscris cele două goluri, astfel echipa lui Reghecampf s-a calificat play-off-ul Ligii Campionilor.