STEAUA. Atac DUR la Stanciu: “Unde a jucat ĂSTA? A făcut ceva?”

Oana Pascaru   
in Stiri sportive
22/08/2016, 00:06
STEAUA. Atac DUR la Stanciu: “Unde a jucat ĂSTA? A făcut ceva?”

STEAUA. Nicuşor Stanciu este considerat de multă lume din fotbalul românesc poate cel mai bun jucător din Liga 1, mai ales după golurile marcate şi pasele decisive din ultimele sale partide. Însă Florin Prunea, preşedintele CSM Politehnica Iaşi, a declarat că nu crede că Stanciu ar fi atît de bun.

“Unde a jucat Stanciu ăsta? A făcut ceva la vreun turneu final, a jucat vreo semifinală europeană? Credeţi că dacă avea (n.r. – Gigi Becali) ofertă de nouă milioane de euro o refuza? Cine aruncă aşa cu milioanele? Haideţi să terminăm…”, a spus Prunea.

STEAUA. Recent, Becali a anunţat că a primit o ofertă din străinătate pe Stanciu: “Avem o ofertă de şapte milioane de lire sterline, nouă milioane de euro pentru Stanciu, din Anglia, dar nu îl dau acum! Vreau să joace şase meciuri, nu-i ştiu încă valoarea. Am dat deja o hîrtie pentru 10 milioane de lire sterline şi am spus că oferta e valabilă doar 10 zile, pentru că dacă apucăm să jucăm în Europa League poate creşte, poate face 30”.

Ştirea MOMENTULUI

Florinel Coman, gol în FCSB-Sepsi! S-a bucurat ca Dele Alli

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×