STEAUA. Stanciu, criticat dur: “E un decar de anii ’80, ’90”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
25/07/2016, 11:42
STEAUA. Stanciu, criticat dur: “E un decar de anii ’80, ’90” GALERIE FOTO

STEAUA. Adrian Porumboiu, cel care l-a avut pe Nicolae Stanciu la Vaslui, l-a criticat oe “decarul” vicecampioanei, declarînd că se aşteaptă la mai mult de la acesta:

“Stanciu e un decar de anii ’80, ’90, el trebuie să se maturzieze. Eu tot mai aştept şi toul depinde de partea mentală, la talentul pe care îl are ar putea să fie unul veritabil, dar la ora actuală nu este un lider autentic, el e doar cel mai bun care a rămas acolo.

Eu vreau să-l încurajez că de aici şi-a luat zborul. Cred că are nevoie de întăriri, va juca pe două fronturi. Dacă oferă 4 milioane pe Stanciu, să-l dea rapid”, a spus Porumboiu. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×