Carousel hot news

STEAUA. I-au TĂIAT elanul lui Stanciu: “Nu există nici o ofertă!”

UPDATE. Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre un viitor transfer al lui Nicuşor Stanciu. Antrenorul Stelei susţine că Gigi Becali, finanţatorul campioanei României, a glumit atunci cînd a...
18.03.2016 | 11:00
STEAUA. I-au TĂIAT elanul lui Stanciu:

UPDATE. Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre un viitor transfer al lui Nicuşor Stanciu. Antrenorul Stelei susţine că Gigi Becali, finanţatorul campioanei României, a glumit atunci cînd a dezvăluit suma pentru care l-ar vinde pe golgheterul formaţiei “roş-albastre”.

Să rămînem cu picioarele pe pămînt. Nu va pleca nici un jucător de la Steaua. Cred că a fost o glumă a patronului atunci cînd a spus suma pentru care l-ar vine pe Stanciu. Noi ne dorim să jucăm în Liga Campionilor. Nicuşor Stanciu trebuie să joace la fel de bine ca pînă acum. Nu există nici o ofertă clară pe numele lui Nicuşor Stanciu. O să vorbim atunci cînd o să vină o ofertă de la Inter sau altă echipă”, a spus Reghecampf.

UPDATE. Agentul lui Nicuşor Stanciu, Anamaria Prodan, a vorbit pentru FCInter1908.it despre situaţia mijlocaşului Stelei şi a anunţat cînd poate  pleca de la echipa finanţată de Gigi Becali.

“Stanciu e un jucător foarte talentat şi toţi jucătorii talentaţi sînt foarte curtaţi. În acest moment, Steaua nu vrea să-şi vîndă nici una dintre vedete, pentru că vrea să joace în Liga Campionilor, dar după calificări băiatul poate să plece. Pot spune că interesul cluburilor italiene este real, dar preţul său este de 10 milioane de euro. Dacă i-ar plăcea să joace în Italia? Cui nu i-ar plăcea?

Eu, personal, nu am vorbit încă cu Inter şi Milan, pentru că ne concentrăm pe actualul sezon. Cu siguranţă, Stanciu s-ar descurca foarte bine în Italia, e un număr 10 tipic, are o incredibilă viziune de joc, are forţă şi o foarte bună tehnică. E rapid, loveşte atît cu dreptul, cît şi cu stîngul, e un jucător complet. În cazul în care Inter face oferta corectă, Steaua îl poate ceda”, a spus Anamaria Prodan.

………………

UPDATE. Gigi Becali a comentat la un post de televiziune în ce moment Stanciu va putea pleca de la Steaua:

“Orice jucător poate să plece după calificările din Liga Campionilor. 4 milioane e foarte puţin pentru mine, dacă atît mi se oferă pe Stanciu. E un fotbalist genial. Îl dau după calificări pe 10 milioane de euro, mai jos nu. Are contract cu Steaua pe încă 5 ani. E decarul meu de bază. Nu are nici 23 de ani şi nu-l dau pe bani puţini”, a spus Becali.

––––––––––––-

STEAUA. Nicuşor Stanciu a început bine sezonul 2015-2016 şi a marcat nu mai puţin de 12 goluri pentru formaţia “roş-albastră”, iar acest lucru a atras atenţia mai multor cluburi mari din Europa.

STEAUA.  Mijlocaşul în vîrstă de 22 de ani este golgheterul echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf şi tot mai multe forţe ale Europei sînt interesate de preţul său.

STEAUA. Stanciu, dorit de AC Milan şi Inter

 

După ce Becali a refuzat oferta de 3.000.000 de euro venită din partea ruşilor de la FC Krasnodar, alte două formaţii din Italia au pus “ochii” pe Stanciu.

STEAUA. AC Milan şi Inter au trimis scouteri la partida Steaua-Astra, scor 2-0, din a doua etapă a play-off-ului Ligii 1 iar Stanciu nu a dezamăgit. Mijlocaşul Stelei a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren şi a marcat al doilea gol al “roş-albaştrilor”.

Becali cere cel puţin 6.000.000 de euro

STEAUA. Gigi Becali, finanţatorul campioanei României, nu este dispus să renunţe uşor la serviciile mijlocaşului. Astfel, latifundiarul speră să încaseze cel puţin 6 milioane de euro, dar italienii sînt dispuşi să ofere aproximativ 4.000.000 de euro.

STEAUA. Stanciu va fi urmărit de scouterii celor două echipe din Seria A şi la următoarele meciuri pe care Steaua le va disputa în play-off-ul Ligii 1.

2.500.000 de euro este cota lui Stanciu, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri