STEAUA. Stanciu e netransferabil: “Nu-l vînd pentru 10.000.000 €!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
01/08/2016, 12:07
STEAUA. Stanciu e netransferabil: “Nu-l vînd pentru 10.000.000 €!” GALERIE FOTO

STEAUA. Finanţatorul vicecampioanei României, Gigi Becali, a vorbit despre şansele ca Keşeru să ajungă sub comanda lui Laurenţiu Reghecmapf şi a anunţat că nu mai este dispus să-l vîndă pe Nicolae Stanciu nici pentru 10.000.000 de euro.

STEAUA. Becali nu a uitat nici să-i atace pe oficialii Armatei şi îi ameninţă că le va face plîngere penală pentru şantaj.

“Nu e uşor cu Keşeru. El are 60.000 de euro pe lună salariu. Un impresar mi-a spus că e prieten cu patronul de la Ludogoreţ şi că cel de acolo îşi doreşte să-l dea. Eu am spus că sînt dispus să ofer jumătate din salariul lui. 

Nu mai vînd nici un jucător. Nici pe 10.000.000 de euro nu îl dau pe Stanciu. Nu mai vreau să vorbesc despre asta pentru că după i se urcă şi lui la cap să plece. 

Acum am curaj să investesc. Orice s-ar întîmpla eu o să cîştig procesul la Curtea Europeană. Mă duc acolo pentru că în România se poate întîmpla orice. Îi pun pe cei de la MApN să le ceară scuze suporterilor. Astfel, eu o să le fac plîngere penală pentru şantaj şi multe altele. O să vedeţi cum o să-şi ceară Boroi scuze pentru că îi este frică”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune. 

3.500.000 de euro este cota lui Stanciu, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×