STEAUA. Stanciu e netransferabil: "Nu-l vînd pentru 10.000.000 €!"

STEAUA. Finanţatorul vicecampioanei României, Gigi Becali, a vorbit despre şansele ca Keşeru să ajungă sub comanda lui Laurenţiu Reghecmapf şi a anunţat că nu mai este dispus să-l vîndă pe Nicolae Stanciu nici pentru 10.000.000 de euro.

STEAUA. Becali nu a uitat nici să-i atace pe oficialii Armatei şi îi ameninţă că le va face plîngere penală pentru şantaj.

"Nu e uşor cu Keşeru. El are 60.000 de euro pe lună salariu. Un impresar mi-a spus că e prieten cu patronul de la Ludogoreţ şi că cel de acolo îşi doreşte să-l dea. Eu am spus că sînt dispus să ofer jumătate din salariul lui. 

Nu mai vînd nici un jucător. Nici pe 10.000.000 de euro nu îl dau pe Stanciu. Nu mai vreau să vorbesc despre asta pentru că după i se urcă şi lui la cap să plece. 

Acum am curaj să investesc. Orice s-ar întîmpla eu o să cîştig procesul la Curtea Europeană. Mă duc acolo pentru că în România se poate întîmpla orice. Îi pun pe cei de la MApN să le ceară scuze suporterilor. Astfel, eu o să le fac plîngere penală pentru şantaj şi multe altele. O să vedeţi cum o să-şi ceară Boroi scuze pentru că îi este frică", a spus Gigi Becali la un post de televiziune. 

3.500.000 de euro este cota lui Stanciu, conform transfermarkt.com