STEAUA. Nicolae Stanciu, elogiat: “A intrat în galeria marilor jucători!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
03/08/2016, 23:07
STEAUA. Nicolae Stanciu, elogiat: “A intrat în galeria marilor jucători!”

STEAUA. Vicecampioana României a trecut de Sparta Praga, cu scorul de 2-0 (3-1) pe Arena Naţională şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. Ilie Dumitrescu, fostul stelist, l-a lăudat pe Nicolae Stanciu la finalul meciului:

“După acest meci, Stanciu intră în galeria marilor jucători care au făcut ceva în istoria Stelei. Poate chiar şi peste mine la realizări. Vorbim de un jucător care a fost decisiv. Într-un moment important, a avut o execuţie senzaţională.

Sparta Praga nu a pus probleme. Este un rezultat fantastic pentru Steaua. Toţi jucătorii s-au ridicat la un nivel extraordinar. Şi Reghe merită felicitări pentru cum a alcătuit echipa”, a spus Ilie Dumitrescu.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×