STEAUA. Stanciu, lăudat de o fostă glorie a vicecampioanei: "A dat un gol perfect!"

STEAUA. "Roş-albaştrii" au revenit în Bucureşti după meciul disputat împotriva formaţiei Sparta Praga, scor 1-1, în meciul disputat în turul al treilea al Ligii Campionilor.

STEAUA. Helmuth Duckadam, fostul portar al Stelei, a vorbit despre meciul ce a avut loc în manşa tur a "dublei" cu Sparta şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Stanciu, marcatorul golului egalizator al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf.

"Venim după un rezultat bun spre foarte bun. Calificarea se joacă la Bucureşti. Facem un apel şi către fani să fie alături de noi. Ar fi o performanţă deosebită să ne calificăm şi, de ce nu, să aducem o echipă foarte bună la Bucureşti pentru a juca în calificarea pentru grupele Ligii Campionilor. Cred că băieţii care au jucat aseară au făcut-o cu inima, cu sufletul şi s-a văzut.

Chiar dacă unii au fost debutanţi, s-au achitat foarte bine de sarcinile de joc. Ne-am dor să ne calificăm în 90 de minute. Cred că dacă publicul e alături de noi ne vom califica. Stanciu a dat un gol perfect. Ştiam că executa foarte bine, dar nu mă aşteptam să execute perfect", a spus Duckadam.