STEAUA. "Stanciu nu poate fi un lider! Trei, patru milioane e un preţ bun, Becali ar trebui să-l vîndă!"

STEAUA. Adrian Porumboiu este de părere că mijlocaşul roş-albaştrilor, Nicuşor Stanciu, nu poate fi un lider pentru echipa naţională a României.

“Liderii au un talent à la Hagi, care trebuie dublat de un bagaj de cunoştinţe, un lider se naşte greu, nu se face după un şut la poartă sau un gol. Copilul e talentat, însă nu poate fi lider. Eu l-am inventat pe Stanciu, l-am promovat, Hizo poate că nu mă înjura pe faţă, însă pe la spate, sigur da! Dacă tot mă întrebi de lideri, uite, Gabi Tamaş ar fi putut fi sau ar putea fi! Dacă eliminăm escapadele lui, el are alură de lider, are carismă, mai dă un pumn, mai dă cu capul, arde sîngele în el”, a spus Porumboiu.

STEAUA. Fostul mare arbitru nu crede că Gigi Becali a refuzat o ofertă de şase milioane de euro de la Andrelecht pentru Nicuşor Stanciu.

“Hai să fim serioşi! Păi, dacă ăia au dat 6 milioane, să se suie pe bicicletă şi să-l ducă la Bruxelles. Dacă îi dau ăia 3-4 milioane, e preţ bun, să-l dea!”, a spus Porumboiu.

STEAUA. Întrebat dacă a mai vorbit cu Gigi Becali, Porumboiu a declarat: “Fiecare e pe drumul lui. De-abia mai vorbim, nu mai avem subiecte comune. Când eram adversari în fotbal, ne unea ceva, competiţia. Dar n-am avut niciodată o relaţie specială”.