STEAUA. Stanciu nu vrea City în play-off: "Orice alt adversar!"

Steaua, Liga 1, nicolae stanciu, sparta praga

STEAUA. Nicolae Stanciu a calificat de unul singur vicecampioana României în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a reuşit toate cele trrei goluri din dubla cu Sparta Praga. "Decarul" Stelei nu îşi doreşte să dea de Manchester City în drumul către grupele Ligii, fiind de părere că ar avea 50% şanse de calificare cu orice alt adversar:

“Sîntem în grupele Europa League. Sper să ajungem şi în grupele Champions League. Le mulţumim suporterilor că au fost alături de noi. Îi aşteptăm şi la meciurile următoare. E ceva deosebit să jucăm cu City, dar eu vreau un adversar mai slab. După jocul din seara asta sîntem încrezători şi sper să avem puţin noroc la tragerea la sorţi. Cu oricine vom pica în afară de City, şansele vor fi 50-50%. Consider că avem un lot bun, dar dacă se mai fac unu sau două transferuri va fi foarte bine.

Deocamdată sînt la Steaua şi sînt foarte bucuros să fiu aici. Singurul meu gînd e să batem Chiajna şi să ne calificăm în grupele UCL. Nu am cerut niciodata nr. 10 la naţionala şi nici nu o să-l cer, dacă cineva şi-l doreşte nu am nicio problemă, important e să fii acolo", a spus Stanciu.