Steaua. Stanciu s-a dat la Hamroun: “Te-a lăudat şi ţi s-a urcat la cap!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
24/07/2016, 15:27
Steaua. Stanciu s-a dat la Hamroun: “Te-a lăudat şi ţi s-a urcat la cap!” GALERIE FOTO

STEAUA. Jugurtha Hamroun a fost unul din cel mai buni jucători din lotul Stelei în sezonul trecut, iar oficialii Stelei îl vedeau drept unul dintre liderii echipei pentru viitor, dar lucrurile nu au decurs aşa cum se aşteptau ei.

STEAUA. Evoluţiile algerianului în vîrstă de 27 de ani i-au adus acestuia mai multe oferte din zona arabă, dar oficialii Stelei au refuzat orice negociere pentru un viitor transfer. Hamroun a insistat la oficialii vicecampioanei să-l lase să plece în această vară, iar pentru a le forţa mîna şefilor Stelei a anunţat că nu va mai merge la antrenamente şi va pleca din ţară. Decizia mijlocaşului l-a făcut pe Laurenţiu Reghecampf să-l excludă din lot pentru meciul din turul trei al Ligii Campionilor, atunci cînd Steaua întîlneşte Sparta Praga – vezi mai multe detalii.

STEAUA. Deşi Hamroun este unul dintre cei mai iubiţi jucători în rîndul fanilor vicecampioanei României, lucrurile stau cu totul diferit în ceea ce priveşte relaţia sa cu ceilalţi coechipieri. Conform surselor FANATIK.RO, Nicolae Stanciu, Adrian Popa şi Alexandru Chipciu au fost primii din lotul Stelei care şi-au arătat antipatia faţă de mijlocaşul algerian. Cei trei chiar s-au plîns la conducerea vicecampioanei de atitudinea necorespunzătoare a lui Hamroun, dar cei din urmă le-a transmis că nu pot lua nici o măsură împotriva mijlocaşului pentru că acesta este favoritul lui Gigi Becali, finanţatorul Stelei.

STEAUA. Schimb dur de replici între Stanciu şi Hamroun

STEAUA. Un alt episod aflat de FANATIK.RO îi are în prim-plan pe Jugurtha Hamroun şi Nicolae Stanciu, actualul căpitan al Stelei. În timpul unui antrenament susţinut la baza de pregătire de la Domneşti, decarul stelei a avut un schimb dur de replici cu algerianul în vîrstă de 26 de ani. Stanciu, nemulţumit de atitudinea lui Hamroun, i-a transmis celui din urmă: “Ai fost lăudat de Becali şi ţi s-a urcat la cap!”, iar algerianul i-a transmis că nu îi poate face nimic atît timp cît joacă foarte bine.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×