Fanatik Show

STEAUA. Ofertă SURPRIZĂ: “E fotbalist, nu jucător!”

STEAUA. Pavel Badea le-a transmis conducătorilor Stelei, prin intermediul FANATIK.RO, că ar fi bine să se grăbească să semneze cu Andrei Prepeliţă prelungirea contractului, deoarece...
21.11.2014 | 13:22
STEAUA Oferta SURPRIZA E fotbalist nu jucator

STEAUA. Pavel Badea le-a transmis conducătorilor Stelei, prin intermediul FANATIK.RO, că ar fi bine să se grăbească să semneze cu Andrei Prepeliţă prelungirea contractului, deoarece mijlocaşul clubului din Ghencea este un fotbalist pe care Sorin Cârţu îl place şi îl doreşte la CS U Craiova.

 

STEAUA. Andrei Prepeliţă va intra de la 1 ianuarie 2015 în ultimele şase luni de contract cu Steaua, dar nici pînă la această oră fostul căpitan al echipei FC Universitatea Craiova nu a primit de la Gigi Becali o propunere de prelungire a angajamentului cu cel mai titrat club din fotbalul românesc. În aceste condiţii, primul adversar din Liga I care şi-a manifestat interesul pentru jucătorul oltean a fost CS U Craiova, anunţ făcut de către Sorin Cârţu în direct la FANATIK SHOW. “Prepeliţă e aproape ca un copil de-al meu. E jucător interesant. Îl ştiu. A fost promovat de mine, l-am cultivat. Îi ştiu caracterul. Craiova ar avea nevoie de el, nu ştiu ce pretenţii are. Probabil că o să plece pe-afară, dar trebuie să recunosc că m-ar interesa”, a spus Cârţu.

sorin-cartu

“Cârţu iubeşte fotbaliştii, nu jucătorii, iar Prepeliţă e fotbalist”

STEAUA.În aceste condiţii, cu aproximativ două săptămîni înainte de meciul direct, din sferturile Cupei României, dintre CS U Craiova şi Steaua, partidă care se va desfăşura în Bănie, Pavel Badea a întărit ideea că oltenii îl doresc la echipa lor pe Andrei Prepeliţă. “Sorin Cârţu iubeşte fotbaliştii, nu jucătorii, iar Prepeliţă chiar este fotbalist. Le transmit celor de la Steaua că ar face bine să se grăbească să semneze cu Andrei prelungirea contractului. Nu se ştie, dar în viaţă se pot întîmpla multe surprize, iar Prepe este un jucător pe care Sorin Cârţu şi-l doreşte. Acest fotbalist este de mult timp febleţea antrenorului nostru”, a spus Pavel Badea.

646x404

“Nu am discutat cu nimeni prelungirea contractului”

STEAUA. La rîndul său, Andrei Prepeliţă a comentat zilele trecute situaţia sa contractuală. “Nu am discutat cu nimeni prelungirea contractului cu Steaua. Însă voi avea grijă să mă gîndesc la viitorul meu şi vă asigur că voi lua cea mai bună decizie. Nu regret sub nici o formă că am ales în 2011 să semnez cu Steaua”, a declarat Prepeliţă.

13.000 de euro este salariul lunar al lui Prepeliţă la Steaua

2 selecţii are Prepeliţă la echipa naţională

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: