STEAUA. SUPER OFERTĂ pentru Stanciu! Un club oferă 6.000.000 €

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
19/08/2016, 00:05
STEAUA. SUPER OFERTĂ pentru Stanciu! Un club oferă 6.000.000 € GALERIE FOTO

UPDATE, 18.08, ORA 16:40 / STEAUA. Anderlecht a făcut o ofertă oficială pentru Stanciu conform anderlecht-online.be. Belgienii oferă şase milioane de euro în schimbul mijlocaşului, iar Becali va trebuie să decidă zilele următoare dacă îl va vinde pe internaţionalul român.

–––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Alexandru Chicpiu a avut evoluţii foarte bune la Anderlecht, astfel că belgienii sînt decişi să mai transfere un român.

Nicuşor Stanciu se află în atenţia formaţiei din Jupiler League, care ar fi înaintat deja o ofertă de opt milioane de euro pe adresa Stelei. În prezent, se aşteaptă răspunsul lui Gigi Becali.

STEAUA. Care întîrzie să apară. Asta deoarece patronul roş-albaştrilor aşteaptă play-off-ului din Liga Campionilor, unde Steaua va înfrunta pe Manchester City. Dacă Stanciu va avea o evoluţie apreciată, latifundiarul este decis să solicită o sumă mai mare în schimbul internaţionalului român.

STEAUA. Transferul lui Stanciu la Anderlecht s-ar putea, totuşi, perfecta dacă ţinem cont că Steaua tocmai l-a transferat pe Tănase, care a semnat un contract pe cinci sezoane.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×