STEAUA. SUPER OFERTĂ pentru Stanciu! Un club oferă 6.000.000 €

UPDATE, 18.08, ORA 16:40 / STEAUA. Anderlecht a făcut o ofertă oficială pentru Stanciu conform anderlecht-online.be. Belgienii oferă şase milioane de euro în schimbul mijlocaşului, iar Becali va trebuie să decidă zilele următoare dacă îl va vinde pe internaţionalul român.

---------------------------------------------------------------------------------

STEAUA. Alexandru Chicpiu a avut evoluţii foarte bune la Anderlecht, astfel că belgienii sînt decişi să mai transfere un român.

Nicuşor Stanciu se află în atenţia formaţiei din Jupiler League, care ar fi înaintat deja o ofertă de opt milioane de euro pe adresa Stelei. În prezent, se aşteaptă răspunsul lui Gigi Becali.

STEAUA. Care întîrzie să apară. Asta deoarece patronul roş-albaştrilor aşteaptă play-off-ului din Liga Campionilor, unde Steaua va înfrunta pe Manchester City. Dacă Stanciu va avea o evoluţie apreciată, latifundiarul este decis să solicită o sumă mai mare în schimbul internaţionalului român.

STEAUA. Transferul lui Stanciu la Anderlecht s-ar putea, totuşi, perfecta dacă ţinem cont că Steaua tocmai l-a transferat pe Tănase, care a semnat un contract pe cinci sezoane.