Fotbal intern

STEAUA. Transfer INTERZIS campioanei! “Becali nu are de ales!”

STEAUA. Transferul lui Gregory Tade, golgheterul lui CFR Cluj şi al campionatului românesc, la Steaua, a revenit în centrul atenţiei. Chiar dacă oamenii de fotbal au lăsat să se înţeleagă...
29.06.2015 | 18:39
STEAUA Transfer INTERZIS campioanei Becali nu are de ales
ADVERTISEMENT

STEAUA. Transferul lui Gregory Tade, golgheterul lui CFR Cluj şi al campionatului românesc, la Steaua, a revenit în centrul atenţiei. Chiar dacă oamenii de fotbal au lăsat să se înţeleagă că transferul francezului în Ghencea este mai mult decît posibil, adevărul este cu totul altul.

EXCLUSIV / STEAUA. Scandal BAHIC! Gigi Becali a aflat TOTUL! Ce urmează?

STEAUA. Jucătorul de 28 de ani, care a marcat 20 de goluri în acest sezon pentru CFR Cluj în toate competiţiile, pare o ţintă utopică pentru Gigi Becali. Conform surselor FANATIK.RO, singurul mod prin care latifundiarul din Pipera poate să îşi satisfacă dorinţa este să achite către gruparea ardeleană 1 milion de euro!

ADVERTISEMENT

“Gigi Becali nu are de ales! Conducerea lui CFR Cluj a pus, încă din pauza de iarnă, un preţ fix pe Tade: 1 milion de euro. Ţinînd cont de sumele infime alocate de patronul Stelei în această vară pentru transferuri, e greu de crezut că o să ajungă la Steaua”, au precizat sursele autorizate din cadrul grupării ardelene.

Tade vrea salariul lui Chipciu

STEAUA. Un alt impediment în vederea tranzacţiei o reprezintă doleanţa jucătorului în privinţa salariului pe care îl doreşte ca să se transfere. Conform apropiaţilor lui Tade, acesta vrea un salariu stagional de 350.000 euro, existînd slabe şanse ca acesta să poată fi diminuat.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV / STEAUA. Prima dorinţă a lui Rădoi. “Prelungeşte-i ACUM contractul!”

“Pînă la urmă, e vorba de negocieri, nu se ştie niciodată unde pot duce tratativele. Dar Tade a fost de neclintit faţă de impresarii care au spus că au oferte pentru el: fără 350.000 euro pe an, nu pleacă de la CFR Cluj”, au fost elementele dezvăluite pentru FANATIK.RO şi care îi încurcă planurile lui Gigi Becali. În acest moment, cel mare salariu din Ghencea este al lui Alexandru Chipciu, care cîştigă 30.000 euro net pe lună.

Campionatul Turciei, favorit

STEAUA. Reuşitele din acest an şi jocul bun prestat de atacantul francez au făcut ca Tade să fie asaltat cu oferte, însă nu toate au fost pe placul jucătorului. După ce în iarnă a refuzat un contract venit de la Arsenal Tula, formaţie care la momentul respectiv evolua în prima ligă din Rusia, a venit rîndul mai multor formaţii din Turcia să vină cu propuneri interesante pe adresa lui Gregory Tade.

ADVERTISEMENT

STEAUA. S-a rezolvat transferul lui Tahar: ”Mîine face vizita medicală!”

“În 10 zile, Tade o să ofere un răspuns concret în privinţa transferului în prima ligă din Turcia, de unde are cel puţin o ofertă interesantă. Trebuie precizat că ceea ce oferă turcii pentru Tade este mult mai bun decît ceea ce poate să ofere Becali în acest moment”, au precizat apropiaţii lui Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj.

 1,7 milioane euro este cota de piaţă a lui Gregory Tade