STEAUA. Gigi Becali ÎL DISTRUGE pe Tamaş: “Eu nu sînt IDIOT!”

Adrian Dumitru    Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
28/07/2016, 13:54
STEAUA. Gigi Becali ÎL DISTRUGE pe Tamaş: “Eu nu sînt IDIOT!”

STEAUA. Gigi Becali a susţinut la un post de televiziune că el decide care este soarta jucătorilor, indiferent de problemele pe care le fac ei la club. Toate declaraţiile au venit imediat după ce Gabi Tamaş a făcut mai afirmaţii dure la adresa lui Hamroun, după ce a plecat în străinătate fără să fie învoit de oficialii echipei.

“Despre Hamroun, hai să vă spun ceva. Nu jucătorii spun ce se întîmplă cu Hamroun. Nu dau eu raportul jucătorilor ce fac eu cu alţi jucători.

Tamaş nu hotărăşte la Steaua. El îşi respectă contractul faţă de club, eu îmi respect contractul faţă de el. Eu am spus că nu îmi forţează el mîna, dar eu nu sînt idiot să pierd 3 milioane că vrea Tamaş”, a spus Becali.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Scandalul din vestiarul Stelei care l-a avut în prim plan pe Jugurtha Hamroun a creat o prăpastie între jucătorii vicecampioanei şi mijlocaşul algerian.

STEAUA. Iar cel care a luat atitudine în numele tuturor colegilor a fost Gabriel Tamaş, experimentatul fundaş precizînd că este nevoie de o sacţiune pentru Hamroun ca lucrurile să nu degenereze.

„Hamroun nu ar trebui să fie primit! Pe mine m-au dat afară deşi am greşit mai puţin. El a făcut o prostie un pic mai mare şi a plecat din ţară înaintea acestui meci. De ce să fie iertat? Ce facem aici? Dacă va fi reprimit, atunci fac şi eu la fel ca el”, a declarat Gabi Tamaş după meciul cu Sparta Praga.

Tamaş, contrat de conducere

STEAUA. Fundaşul a fost imediat contrat de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care a respectat opinia elevului său, dar a ţinut să precizeze că nu este corect modul în care a ales să îşi transmită supărarea. „Dacă are o problemă, Gabi trebuie să o vorbească cu mine, nu cu presa. Nu eram eu antrenor cînd a fost dat Tamaş afară. O să vedem împreună cu patronul ce o să facem cu Hamroun„, a fost replica lui Reghe.

STEAUA. Surprinzător, ţinînd cont de conflictele din trecut, de partea antrenorului s-a aflat una dintre emblemele Stelei. Helmut Duckadam, directorul de imagine al vicecampioanei, l-a criticat pe Tamaş.

“Nu el are dreptate, ci antrenorul! Reghecampf nu era la Steaua în momentul în care Tamaş a fost dat afară, ci Rădoi. Şi, din cîte ştiu, Becali nu a fost de acord ca Tamaş să plece de la echipă”, a punctat şi Duckadam.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×