Sport

“Dinamo îl ia pe Tamaş!”. Ce spune Negoiţă de această mutare

DINAMO. Ionuţ Negoiţă a declarat că Tamaş are uşile închise la Dinamo, deoarece în iarnă, atunci cînd gruparea din Ştefan cel Mare l-a ofertat, a ales să meargă la Steaua....
21.07.2015 | 12:30
Dinamo il ia pe Tamas Ce spune Negoita de aceasta mutare

DINAMO. Ionuţ Negoiţă a declarat că Tamaş are uşile închise la Dinamo, deoarece în iarnă, atunci cînd gruparea din Ştefan cel Mare l-a ofertat, a ales să meargă la Steaua.

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

“Tamaş a avut ocazia să ajungă la Dinamo în iarnă, atunci cînd noi i-am făcut o ofertă foarte bună. El a ales la momentul respectiv Steaua, a fost alegerea lui şi am respectat-o iar astfel şi-a închis singur uşa la Dinamo.

În altă oridine de idei, apreciez atitudinea lui Rădoi care a demonstrat că nu acceptă compromisuri de acest fel. Şi vreau să subliniez faptul că nici la Dinamo nu se acceptă sub nicio formă acte de indisciplină, indiferent de numele jucătorului”, a spus Negoiţă.

UPDATE 20.07 / 22:40 / Fostul antrenor al lui Dinamo, Dorinel Munteanu, a vorbit despre situaţia lui Gabi Tamaş. Acesta a dezvăluit care este următoarea destinaţie a fundaşului: “Am auzit că îl ia Dinamo!”, a spus Dorinel la un post de televiziune.

“Cîinii” nu nici nu se gîndesc la această posibilitate. Cornel Dinu a comentat în termeni duri ultima escapadă a fundaşului: “Tamaş e un caz medial şi este de mult. La 17 ani era un copil de îl puneai la rană, nu se anticipa acest viitor al lui, care s-a amplificat şi după ce a văzut în Anglia. Este păcat pentru un om de o aşa calitate cum a fost, să ajungă caz medical. Este un jucător care mai are calităţi, mai poate să joace şi poate să devină o dramă socială dacă continuă pe drumul ăsta”, a spus Cornel Dinu la un post de televiziune.

…………………………..

UPDATE 19.07/17:20/ Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre situaţia lui Gabi Tamaş. Acesta susţine că îi va respecta dorinţa lui Mirel Rădoi şi nu o să treacă peste deciziile acestuia. “Dacă Rădoi a hotărît asta, aşa va fi! Nu voi trece niciodată peste deciziile pe care le va lua Mirel. Niciodată nu am schimbat hotărîrea unui antrenor, mai ales cînd vine vorba de problemele disciplinare ale jucătorilor”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

………………………………

UPDATE 19.07/11:25/ Gabi Tamaş a încălcat regulamentul impus de Mirel Rădoi, tehnicianul Stelei, iar acest lucru a făcut ca fostul căpitan al “roş-albaştrilor” să ia o decizie drastică în privinţa fundaşului în vîrstă de 31 de ani.

“Tamaş nu mai face parte din lotul nostru. Strică atmosfera la echipă. Din punctul meu de vedere, Tamaş nu va mai continua la Steaua. Ştia că Varela e accidentat, dar el nu a venit la antrenament.

EXCLUSIV! Adevăratul motiv al rupturii dintre Rădoi şi Tamaş!

A fost decizia mea, iar orice se va întîmpla mai sus de mine el nu va continua la Steaua. I-am acordat încredere, dar el nu a vrut să rămînă în acest lot”, a fost mesajul lui Mirel Rădoi.

Tehnicianul Stelei, Mirel Rădoi, a luat această decizie, chiar dacă are probleme în ceea ce priveşte postul de fundaş central, dar a găsit imediat o soluţie. Antrenorul în vîrstă de 34 de ani nu are timp să caute un alt fundaş şi s-a orientat către un jucător care a făcut parte din lotul campioanei, cel puţin pînă va găsi un fotbalist pentru a îl transfera.

STEAUA. Totul despre Hamroun, REGELE în albastru şi roşu!

Srgian Luchin a fost înştiinţat în urmă cu puţin timp că nu mai face parte din planurile de viitor ale grupării “roş-albastre”, dar lurcurile s-au schimbat. FANATIK.RO a aflat că Rădoi a decis să îl primească din nou în echipă pe fundaşul în vîrstă de 29 de ani, acesta ar urma să fie a patra opţiune pentru postul de fundaş central, după Fernando Varela, Paul Papp şi Alin Toşca.

Fundaşul Stelei nu este în urmă cu pregătirea fizică, Horea Codorean, preparatorul fizic al campioanei, s-a ocupat de antrenamentele lui Luchin şi George Ţucudean.

Se întoarce Sănmărtean la Steaua? Fotbalistul a luat DECIZIA

……………………………

UPDATE 18.07/17:30/  Impresarul lui Gabi Tamaş, Florin Manea,  a dezvăluit că ia în calcul şi repercursiuni mai grave, care ar putea duce pînă la excluderea definitivă a fotbalistului. “O să îi cumpăr un ceas, îi iau unul cu cuc, o să-i iau un cuc din ăla care are goarnă.

Mirel, normal, era supărat, lipsa de la antrenament nu e un lucru tolerat. Aşteaptă să se întoarcă echipa de la Severin şi pe urmă o să aibă o discuţie, normal.

STEAUA. Verdict DUR: “Tamaş un caz medical! Poate să devină o dramă socială!”

Am vorbit cu Valeriu Argăseală, mi-a comunicat ce s-a întîmplat. Va fi o amendă, dar atît deocamdată. Şi-o asumă, n-are ce să facă, atîta timp cît nu a apărut la antrenament. Probabil că e vorba de 10.000 de euro. Nu este o amendă uşoară, dar şi-o asumă. Speram să îşi revină cît mai repede şi să facă uitat acest episod. 

Sper să fie vorba doar de această amendă, să nu se ajungă la repercusiuni şi mai grave.

STEAUA. REVENIRE de cinci stele! Rădoi îl poate FOLOSI cu Trencin

Sper să nu fie vorba de o excludere pe termen mai lung, dar orice e posibil. Nu cred însă că se va întîmpla aşa ceva. Datoria mea este să încerc să aplanez orice problemă, iar în cazul în care măsurile vor fi mai drastice, să încerc să mediez între Gabi şi clubul Steaua. Mai mult de atît nu pot să fac”, a spus Florin Manea la un post de televiziune.

……………………

UPDATE 18:50 / Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a vorbit despre atitudinea lui Gabi Tamaş. “Eu am fost prezent la tragerea la sorţi, dar am stat de vorbă telefonic cu cei de la echipă. Tamaş nu s-a prezentat la antrenament şi nu a făcut deplasarae cu echipa pentru meciul cu Pandurii. Va fi, cu siguranţă, o reacţie din partea noastră pentru că este un act de indisciplină. Nu poate fi asta o scuză, cu faptul că nu i-a sunat ceasul. Este inadmisibilă orice scuză pentru lipsa de la antrenament. 

STEAUA. Un golgheter, ultima ţintă a roş-albaştrilor!

Sînt total dezamăgit! Este normal să luăm măsuri din moment ce plecăm la drum împreună şi apar astfel de probleme”, a spus Argăseală la un post de televiziune.

VIDEO / TOTUL despre posibila ADVERSARĂ a Stelei din Ligă

………………

UPDATE 18:10 / Impresarul lui Gabi Tamaş, Florin Manea, a vorbit la un post de televiziune despre situaţia în care se află jucătorul Stelei. “Am înţeles că Gabi nu s-a trezit şi  nu s-a mai dus la antrenament, nu a avut vreo escapadă. A fost exclus din lot. Am vorbit cu el, a recunoscut că a greşit. Au vorbit între ei, mîine se prezintă la antrenament, intră în programul echipei. Nu m-a anunţat nimeni că trebuie să îi găsesc echipă”.

,……………………………………….

STEAUA. Trupa lui Mirel Rădoi o întîlneşte pe Pandurii, mîine, de la ora 21:00, dar tehnicianul “roş-albaştrilor” a întîmpinat probleme înainte de a face deplasarea cîte Severin.

GHINION MARE pentru Steaua! ADVERSARĂ GREA ÎN LIGĂ! 

STEAUA. Gabi Tamaş a comis-o din nou. Jucătorii Stelei au avut programat un antrenament în această dimineaţă, la Mogoşoaia, dar fundaşul în vîrstă de 31 de ani nu s-a prezentat. Mai mult, Tamaş a fost contactat de oficialii campioanei şi a oferit un răspuns pentru cele întîmplate.

STEAUA. EXCLUSIV! Rădoi, întăriri în staff. VEZI CINE A VENIT! 

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, fundaşul a transmis şefilor Stelei că nu a putut să se trezească de dimineaţă.

STEAUA. Tehnicianul “roş-albaştrilor” a luat decizia să îl excludă din lot pentru partida cu Pandurii Târgu Jiu, iar fotbalistul a rămas la Bucureşti şi s-a antrenat alături de preparatorul grec al Stelei, Nikolaos Karydas.

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI