Sport

STEAUA. Verdict DUR: “Tamaş un caz medical! Poate să devină o dramă socială!”

Cornel Dinu a vorbit despre situaţia în care se află Gabi Tamaş. Acesta este de acord cu decizia lui Mirel Rădoi de a-l pune pe lista neagră pe fundaşul Stelei şi îl critică dur....
19.07.2015 | 09:17
STEAUA Verdict DUR Tamas un caz medical Poate sa devina o drama sociala

Cornel Dinu a vorbit despre situaţia în care se află Gabi Tamaş. Acesta este de acord cu decizia lui Mirel Rădoi de a-l pune pe lista neagră pe fundaşul Stelei şi îl critică dur.

“Rădoi a fost un om de sacrifiu, cu determinare foarte mare, devotat echipei, şi un tip foarte clar.

EXCLUSIV! Adevăratul motiv al rupturii dintre Rădoi şi Tamaş!

Ei se cunosc foarte bine, au fost şi colegi, dacă Rădoi i-a spus: la prima chestie pe care o faci şi pe care o mai ştim şi pe care ai mai făcut-o, să ştii că ne strîngem mîna şi ne luăm la revedere… atunci lucrurile sînt clare, cel care nu are nici o scuză este Tamaş.

STEAUA. Totul despre Hamroun, REGELE în albastru şi roşu!

Tamaş este un caz medical şi este de mult. La 17 ani era un copil de îl puneai la rană, nu se anticipa acest viitor al lui, care s-a amplificat şi după ce a vazut în Anglia, unde acolo, ăsta e poporul britanic, se termină meciul, toată lumea este la pub şi jucătorii în masină şi consumă bere.

Se întoarce Sănmărtean la Steaua? Fotbalistul a luat DECIZIA

Povestea Dan Petrescu cînd juca la Chelsea, dacă jucau la Manchester sau Liverpool şi veneau în Londra, pînă acolo se bea bere şi şampanie, cînd coborau în faţa stadionului, un sfert de echipă voma.

STEAUA. REVENIRE de cinci stele! Rădoi îl poate FOLOSI cu Trencin

Este păcat pentru un om de o aşa calitate cum a fost, să ajungă caz medical. Este un jucător care mai are calităţi, mai poate să joace şi poate să devină o dramă socială dacă continua pe drumul ăsta”, a declarat Cornel Dinu la un post de televiziune.