Sport

Tamaş la Steaua. L-a înjurat pe Gigi! “S-a DEZLĂNŢUIT!”

TAMAŞ LA STEAUA. Transferul lui Gabi Tamaş la Steaua nu suprinde atît prin decizia conducerii steliste de a cumpăra un jucător accidentat, cît mai ales prin istoricul jucătorului a cărui...
13.01.2015 | 23:22
Tamas la Steaua La injurat pe Gigi Sa DEZLANTUIT
ADVERTISEMENT

TAMAŞ LA STEAUA. Transferul lui Gabi Tamaş la Steaua nu suprinde atît prin decizia conducerii steliste de a cumpăra un jucător accidentat, cît mai ales prin istoricul jucătorului a cărui carieră se confundă cu Dinamo. Cunoscut pentru petrecerile pe care le organiza, rivalitatea pentru Steaua şi sufletul dinamovist al lui Tamaş s-au suprapus de mai multe ori.

TAMAŞ LA STEAUA. La una din petrecerile marca Tamaş, în 2009, viitorul fundaş al Stelei a petrecut pînă în zorii zilei la unul dintre cele mai cunoscute localuri de muzică lăutărească, imediar după o remiză a lui Dinamo în faţa Gloriei Bistriţa. Martorii petrecerii au rămas, şi la şase ani distanţă, cu evenimentele impregnate. “Tamaş s-a dezlănţuit după cîteva pahare de vin. A luat microfonul lăutarului şi a început să ofere dedicaţii”, precizează martorii. Instigat de suporteri ai Stelei, care se aflau în război cu Gigi Becali, Gabi Tamaş a oferit cîteva dedicaţii neortodoxe la adresa latifundiarului din Pipera. “Timp de cîteva minute, toată lumea din restaurant s-a oprit pentru că nu mai aveau de ce să danseze. Tamaş în înjura pe patronul Stelei”, au încheiat martorii de la restaurant.

ADVERTISEMENT

tamas becali

I-a ameninţat pe Victor şi Giovani

TAMAŞ LA STEAUA. Incidentul petrecut cu Gigi Becali nu este singurul care i-a avut în prim plan pe viitorul fundaş al Stelei şi renumita familie de machedoni! În timp ce evoluat pentru West Bromwich Albion, Tamaş a decis să rupă relaţiile cu cei doi impresari pentru că aceştia nu plătiseră statului francez o datorie de 600.000 euro, sumă aferentă salariului pe care acesta îl încasa de la Auxerre. Conform unor informaţii apărute în 2010, Tamaş a pus mîna pe telefon şi, enervat de nepăsarea celor doi impresari, a transmis ameninţări dure. “Dacă vă prind, vă joc în picioare pe amîndoi. Vă bat de uitaţi cum vă cheamă”, au precizat apropiaţii lui Tamaş.

TAMAŞ LA STEAUA. Prima REACŢIE a fundaşului!

TAMAŞ LA STEAUA. Mitică dă verdictul. Peste Szukala?

Tamaş la Steaua. L-a înjurat pe Gigi! “S-a DEZLĂNŢUIT!”

TAMAŞ LA STEAUA. “Nu era în vederile noastre!”

TAMAŞ LA STEAUA. “E dorinţa lui să joace în Ghencea. Semnăm actele”

TAMAŞ LA STEAUA. “Va fi un mare cîştig pentru Steaua, e un lider în vestiar!”

EXCLUSIV! Tamaş, la Steaua! Detaliile contractului!