STEAUA. “Şi ce dacă se supără şi pleacă Tamaş? Nu e o PIERDERE!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
29/07/2016, 12:05
STEAUA. “Şi ce dacă se supără şi pleacă Tamaş? Nu e o PIERDERE!”

STEAUA. Dumitru Dragomir susţine că Gabi Tamaş nu ar trebui să fie nemulţumit de faptul că Jugurtha Hamroun a fost iertat de Gigi Becali.

“Să lase răutatea şi duşmănia cu Hamroun. Este uşor să dai un jucător afară. Să fim serioşi! Credeţi că dacă Tamaş se supără şi pleacă de la Steaua este vreo pierdere?”, a spus Dragomir.

STEAUA. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit şi despre cel mai recent transfer al roş-albaştrilor: “Mitrea nu e un fundaş bun pentru pretenţiile Stelei. Steaua dacă vrea să ia un fundaş bun să îl ia pe Ţîru. Este greu să găseşti jucători de selecţie din doar cîteva judeţe”.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×